pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ρατσιστικό παραλήρημα Άννας Διαμαντοπούλου: «Να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη» (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη» ευχήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός Παιδείας επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο που διοργάνωσε για έβδομη χρονιά ο Κύκλος Ιδεών, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum.

Η κ. Διαμαντοπούλου τοποθετήθηκε για το μεταναστευτικό και τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή με ρατσιστικά επιχειρήματα και αποικιοκρατικό συλλογισμό, που θα ζήλευε και η ακροδεξιά Τζόρτζια Μελόνι.

«Δεν μιλάει κανένας καθαρά για ένα τεράστιο ζήτημα. Οι κοινωνίες μας δεν μπορούν να ενσωματώσουν μεγάλες ισλαμικές κοινότητες, οι οποίες έχουν τον δικό τους πολιτισμό και τη δική τους θεοκρατική προσέγγιση, η οποία δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτό δημιουργεί τεράστιες συγκρούσεις στην κοινωνία. Εδώ, λοιπόν, είναι Αριστερό το να βγαίνεις να υποστηρίζεις τη Χαμάς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δήλωσε επίσης: «Πριν από λίγες μέρες γύρισα από ένα πάρα πολύ δύσκολο ταξίδι στην Αφρική. Πέρασα από τρεις χώρες, τη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία και τη Γκάνα. Είναι τρεις χώρες απίστευτα φτωχές. Το 8800% του πληθυσμού είναι κάτω των 35 ετών. Η Αφρική έχει δημογραφική έκρηξη. Μόνο η Νιγηρία το 2045 θα έχει 400 εκατομμύρια, περισσότερα από την Ευρώπη. Όλες αυτές οι χώρες (αφρικανικές) δεν έχουν καμία προοπτική ανάπτυξης. Και είναι γεμάτες με νέους ανθρώπους, που δεν έχουν τι να κάνουν και δεν έχουν τι να φάνε. Αυτό που εύχομαι είναι σε 100 χρόνια να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη».

Οι αιτίες ωστόσο της φτώχειας, του αποκλεισμού και της τραγικής κατάστασης που ζουν οι Αφρικανοί στις χώρες τους και τους αναγκάζουν να προσφύγουν στην Ευρώπη, καθώς και οι ευθύνες του αναπτυγμένου δυτικού κόσμου που τις χρησιμοποιεί ακόμη ως αποικίες, φαίνεται πως δεν την αφορούν.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Super Market
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο