pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, μισός αιώνας από μία εκ των κορυφαίων και πιο ηρωικών στιγμών της Ελληνικής ιστορίας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, μισός αιώνας από μία εκ των κορυφαίων και πιο ηρωικών στιγμών της Ελληνικής ιστορίας.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, η εξέγερση της νεολαίας ενάντια στην στρατιωτική χούντα, θα θυμίζει πάντα ότι κάθε αυταρχικό καθεστώς καταρρέει μπροστά στους αγώνες των πολιτών για δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Τα συνθήματα του Νοέμβρη που γράφτηκαν στις πύλες του Πολυτεχνείου «ψωμί – παιδεία – ελευθερία» παραμένουν επίκαιρα μέσα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός και η νεολαία!

Το μήνυμά του θα δυναμώνει κάθε φορά με τους αγώνες της νέας γενιάς που παλεύει για δωρεάν δημόσια παιδεία, για δημόσια υγεία, για εργασία, για ίσα δικαιώματα, για Δημοκρατία, για κοινωνική δικαιοσύνη και σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε όλοι παρόντες.

Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες της νεολαίας και της Αριστεράς για μια ζωή με αξιοπρέπεια!

 

 

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)