pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης συμμετέχει στην αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ, για την απόσυρση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου - Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης συμμετέχει στην αυριανή πανελλαδική κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ, για την απόσυρση

του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου που αφορά τις πολύ Μικρές Επιχειρήσεις και τους Αυτοαπασχολούμενος - Ελ. Επαγγελματίες, εκφράζοντας  την αντίδρασή στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή στοχοποιήθηκαν για ακόμα μια φορά οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις συνεχόμενες κρίσεις.

Είναι παραπλανητικό η όποια φοροδιαφυγή υφίστανται να αποδίδεται στους Αυτοαπασχολούμενους - Ελ. Επαγγελματίες, όταν το παραεμπόριο και η αδήλωτη επιχειρηματική δραστηριότητα, παραμένουν, καταδεικνύοντας την αποτυχία τους κράτους να τα αντιμετωπίσει. Η φορολόγηση μέσω τεκμαρτού εισοδήματος οδηγεί σε αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για αυτό λοιπόν, αύριο, ημέρα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ώρα 10:30 στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

Αφιερώνουμε 1 ώρα να δηλώσουμε όλοι μαζί το παρόν, να πετύχουμε μέγιστη μαζικότητα προκειμένου να αποφευχθούν οι δυσμενέστερες των συνεπειών από την εφαρμογή του Νομοσχεδίου

Στην πανελλαδική κινητοποίηση μεταξύ άλλων θα λάβουν μέρος επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς.

 

Ο Πρόεδρος και Δ.Σ.

της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)