pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Παναγιώτης Δαμιανίδης: Εξοργιστικός ο τρόπος με τον οποίο γίνετε η μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Εξοργιστική χαρακτήρισε τη διαδικασία με την οποία γίνεται η μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης ο πρόεδρος του συλλόγου «Ποντοκώμη 1923».

«Συμβαίνουν τραγικά πράγματα... Με τα χρήματα από τις αποζημιώσεις, δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις τιμές και την ακρίβεια που επικρατούν σήμερα. Ο νέος οικισμός έχει καθυστερήσει με τον κίνδυνο απαξίωσης να παραμονεύει. Υπάρχουν αρκετές οικογένειες οι ποιες δεν μπορούν να αγοράσουν ένα διαμέρισμα ή να χτίσουν μια νέα κατοικία. Αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε ότι περισσότερο μπορούμε», τόνισε ο Παναγιώτης Δαμιανίδης.

Το www.kozani.tv ανοίγει το σοβαρό αυτό θέμα με εκπομπές και ρεπορτάζ, ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, δεκαπέντε χρόνια από τότε που ουσιαστικά τέθηκε θέμα αναγκαστικής μετεγκατάστασης και επτάμισι χρόνια από την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος από την πολιτεία.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη.

video:

https://www.youtube.com/watch?v=Jfh7CQ3Bt48

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)