pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Εορδαϊκός: Φιλικό παιχνίδι με την Βέροια

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Φιλικό παιχνίδι με τον "ΝΠΣ Βέροιας" θα δώσει η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο (30/12) στις 15:00 στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι. 

Ο Νίκος Κατακαλίδης έδωσε τις απαραίτητες «ανάσες»  ξεκούρασης και διακοπών στους ποδοσφαιριστές του αλλά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και για την διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού το τεχνικό team αποφάσισε την διεξαγωγή ενός φιλικού με ομάδα της ίδια κατηγορίας προκειμένου οι παίκτες  να προσομοιωθούν σε ρυθμούς επίσημου αγώνα.

Η περίοδος των διακοπών "κρύβει" πολλές παγίδες και οποιοδήποτε «χαλάρωμα» ίσως αποβεί μοιραίο, αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Εορδαϊκό και άπαντες λειτουργούν με επαγγελματισμό προκειμένου ο σύλλογος να είναι απόλυτα έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γραφείο Τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκός"

ΠΗΓΗ: www.eordaikos.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)