pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

"STOP σε αυτή τη βαρβαρότητα"! Το διαχρονικής αξίας μήνυμα του Θάνου Μικρούτσικου από την Κοζάνη το 2012. Ο σημαντικός συνθέτης έφυγε από τη ζώη σαν σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2019 (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στις 28 Δεκέμβρη του 2019 έφυγε από τη ζωή ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης.

Εμείς στο www.kozani.tv είχαμε την ευκαιρία να τον συναντήσουμε κάποιες φορές όταν επισκεπτόταν την περιοχή μας και πάντοτε ο Θάνος Μικρούτσικος είχε να μας πει κάτι σημαντικό για τη μουσική, τον πολιτισμό, την πολιτική, τη ζωή !

Στο video που ακολουθεί ο σπουδαίος συνθέτης μιλά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, λίγο πριν από τη συναυλία του στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης, το καλοκαίρι του 2012. Το μήνυμα του, δυστυχώς, είναι διαχρονικό.

(Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης - www.kozani.tv)

video:

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)