pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

"Βόρειο Πεδίο": "Ο μήνας του μέλιτος" στην Πτολεμαΐδα στις 3 - 4 - 10 - 11 Φεβρουαρίου | Ο Κωνσταντίνος Μπαμπίλας στο kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Θέατρο Ντοκουμέντο "Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ" 

Το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ ανεβάζει μια παράσταση του Θεάτρου – Ντοκουμέντο με θέμα την έμφυλη βία. Ένα σύγχρονο και καυτό πρόβλημα που αφορά όλους, γυναίκες και άντρες. Η παράσταση βασίζεται σε αληθινές μαρτυρίες κακοποιημένων γυναικών αλλά δεν αρκείται μόνο σ’ αυτό.

Ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μπαμπίλας. μίλησε για την παράσταση στη Γιάννα Σιδηροπούλου & στο www.kozani.tv 

video:

 https://www.youtube.com/watch?v=xvxCOV1MWMU

 

Τα κείμενα και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Κωνσταντίνου Μπαμπίλα, ενώ η πρωτότυπη μουσική είναι του Λάζαρου Τσαβδαρίδη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η Βενετία Νάση, τους φωτισμούς η Εύη Παπαμάρκου, ενώ κινησιολογικά υποστήριξε τον χορό των «Φαντασμάτων» η ηθοποιός και χορογράφος Κωνσταντίνα Λάλλου.

Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ στην Πτολεμαΐδα, στο πνευματικό κέντρο στις 3 - 4 - 10 - 11 Φεβρουαρίου 2024

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Μαρία Δρακάκη, Αναστασία Κόρδα, Μελίνα Σαρηγιαννίδου, Χριστίνα Κοσμίδου, Μάρθα Φιλίππου, Γιάννα Σιδηροπούλου, Φανή Συντάκη, Σοφία Μπρατσιώτη, Εύα Θωμά, Ματίνα Ζιώγου, Δημήτρης Ζούκης, Στράτος Ιορδανίδης, Μένια Ρώμα, Πασχαλιά Χατζηκωνσταντίνου, Αναστασία Σταυράκη, Ελένη Καραγεώργη, Χρύσα Κεσκιλίδου, Ζαχαρώ Σιαπανίδου, Δέσποινα Κωνσταντινίδου, Γεωργία Απατσίδου, Αναστασία Ευσταθιάδου, Χρύσα Φωτιάδου, Χαρούλα Καριπίδου, Σοφία Δενεσίδου, Ελένη Μπαμπίλα, Χρήστος Τσολάκης, Γλυκερία Παπαδοπούλου.

Τεχνική υποστήριξη:

Ήχος: Κώστας Φίλιος / Μακιγιάζ: Μελίνα Σαρηγιαννίδου / Τεχνική βοήθεια: Ευαγγελία Ορφανίδου, Ηλίας Μιχαηλίδης

Στο κείμενο της παράστασης συμπεριλαμβάνονται: Αληθινές μαρτυρίες γυναικών, γεγονότα, μαρτυρίες γυναικώνκαι στατιστικά στοιχεία από τον Τύπο και το Διαδίκτυο. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται αποσπάσματα ή ιδέες από τα κείμενα: «Το τέλος του έρωτα» του PascalRambert, «Σαββατογεννημένη» της Μαλβίνας Κάραλη και «Η μικρή λέξη αγάπη» του Αύγουστου Κορτώ και το ποίημα «Ο στίχος ως κραυγή» (“El verso como grito” – ΜάυτεΤουδέα Μπούστο)

Η Παράσταση του Βόρειου Πεδίου Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΑΣ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα Και χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και με την συνεργασία του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας.

 Ο Πρόεδρος

Στράτος Ιορδανίδης

 Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Κων/νος Μπαμπίλας

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING