pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Μανώλης Κουτσουνάνος, το νέο άλμπουμ "Θύμησες" του σπουδαίου μουσικού από την Κοζάνη κυκλοφορεί ! (video φωτογραφίες)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στις “Θύμησες”παίζουν σπουδαίοι μουσικοί όπως: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Χρήστος Ραφαηλίδης, Γιώργος Τζόυκας,

Κώστας Σαπαλίδης, Κώστας Δημητρίου, Νίκος Βαλταδώρος, Βασίλης Κουτσονάνος, Τσιοτίκας, Νίκος Καρδογιάννης, Μιχάλης Γκατζιούρας, Θοδωρής Κότσυφας, Ντίνος Μάνος, Στέλιος Χατζηκαλέας, Βάσω Δημητρίου, Γιάννης Οικονομίδης, Λάκης Τζήμκας.

Το νέο άλμπουμ "Θύμησες" κυκλοφορεί και μπορείτε να το αποκτήσετε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο προσωπικό fb του Μανώλη Κουτσουνάνου: https://www.facebook.com/NGM03.03

[ Αναμένεται η παρουσίαση του δίσκου στις αρχές Απριλίου στην Κοζάνη ]

Μία γεύση από το μουσικό κομμάτι "Νοσταλγία" λοιπόν !

Ο Μανώλης Κουτσουνάνος ζει στην γενέτειρα του την Κοζάνη και ασχολείται με την τζαζ. Από τα 12 του ξεκίνησε τη μουσική ως τρομπετίστας με δάσκαλο και καθοδηγητή τον Ελευθέριο Καραχάλιο.

Στην πορεία όμως τον συνεπαίρνει ο ήχος των ντραμς απο επιρροές της τζαζ - ροκ σκηνής. Παρακολούθησε μαθήματα τζαζ αυτοσχεδιασμού στο Νέο Ωδείο της Θες/κης και είναι ενεργός στην εγχώρια τζαζ σκηνή παίζοντας σε φεστιβάλ Ελλάδα και εξωτερικό.

Μετά απο κάποιο διάστημα μετακόμισε στην Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει μαθήματα από την "πηγή", εκεί έζησε πολύ μεγάλη εμπειρία. Επιστρέφοντας στρέφεται στις ρίζες του, διασκευάζει σκοπούς της Μακεδονίας απο ανάγκη και επιθυμία να ενώσει δύο κόσμους που παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ζωή του.

Ως αποτέλεσμα αυτών το 2016 κυκλοφόρησε το προσωπικό του  άλμπουμ "ταξίδι from tradition to jazz", όπου η παράδοση και η τζάζ συναντώνται αυτούσια με τον αυθεντικό ήχο του κάθε είδους. Έχουν εμφανισθεί: Ζάππειο Μέγαρο για τα 80 χρόνια της ΕΡΤ. Τον Δεκέμβριο του 2018 Μέγαρο μουσικής Αθηνών/Θες/νίκης. Keep on jazz & Beyond festival Θέατρο κήπου της Θες/νίκης με προσκεκλημένο τον σπουδαίο πιανίστα Milcho Leviev. Το Μέγαρο στην βόρεια Εύβοια οι "Γέφυρες της Μουσικής". Τζαζ φεστιβάλ Ηρακλείου Κρήτης, καθώς και σε άλλα. Στη συνέχεια ακολούθησε το δεύτερο του άλμπουμ "Θύμησες" με πρωτότυπες συνθέσεις. Ο κλασικός ήχος των εγχόρδων με τα χάλκινα εναρμονίζονται με τη τζαζ με ένα ηχόχρωμα της παλιάς εποχής. Επίσης στο άλμπουμ αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία με τον αγαπημένο

του, σπουδαίο μουσικό και συνθέτη Κυριάκο Σφέτσα ο οποίος συμμετέχει με μια πρωτότυπη σύνθεση με τίτλο "Paintings".

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Όλα όσα έγιναν στο
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…