pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

After game: Εορδαϊκός - ΑΟ Τρικάλων 5-1 | "Συνέτριψε τον ΑΟΤ και πρόσφερε πλούσιο θέαμα"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ιδιαίτερα εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η ομάδα μας η οποία επιβλήθηκε επί του ΑΟ Τρικάλων με το συντριπτικό 5-1! 

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Ο εντωπωσιακός Εορδαϊκός υπέταξε τον ΑΟ Τρικάλων με το "βαρύ" 5-1. Σε ένα παιχνίδι που όλα του πήγαν καλά, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός , δημιούργησε φάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ανεβάσουν ακόμα υψηλότερα τον δείκτη του σκόρ και πρόσφερε χαμόγελα και πλούσιο θέαμα στους λιγουστούς φιλάθλους που παρεβρέθηκαν χθες (28/1) στο "Αιμίλιος Θεοφανίδης".

Ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Κατακαλίδης παρέταξε την ομάδα με μια ενδεκάδα που όπως φάνηκε ταίριαξε "γάντι" στις ανάγκες του παιχνιδιού. Κάτω απο τα δοκάρια ήταν ο Δημητριάδης, στο κέντρο της άμυνας ο Πιρίτζαους και ο Παπάς. Δεξία ο Στεργιόπουλος , αριστερά ο Παπανικόπουλος, στο κέντρο οι Μπαλίτσας , Παπαδόπουλος και  Τσαγκαλίδης με τους δύο τελευταίους να εξαργυρώνουν την καλή εμφάνιση τους στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βατανιακό. Στα φτερά της επίθεσης ήταν ο αφηνιασμένος Μεϊλαντ μαζι με τον Άνταμς οι οποίοι στο πρώτο μέρος άλλαζαν διαρκώς πλευρές και στην κορυφή ήταν ο Νίκολι ο οποίος επέστρεψε μετά απο καιρό στο σκοράρισμα.

Όπως προαναφέραμε ο Εορδαϊκός έχθες ήταν εξαιρετικός, ήταν απόλυτα συνεπής στο πλάνο του προπονητή του και δεν υπήρχε καμία στιγμή στην οποία ένιωσε την απειλή απο την αντίπαλη ομάδα. Απόρια αυτού ένα υποδειγματικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο πέτυχε (4) γκόλ, κλειδώνοντας ουσιαστικά απο το πρώτο μέρος ένα σπουδαία τρίποντο.

Το φίλμ του αγώνα

Η πρώτη απειλή για τον Εορδαϊκό ήταν στο 14' όταν το σουτ του Μπαλίτσα αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ και πέρασε λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Στο 18' σέντρα στην μικρή περιοχή, προβολή του Μεϊλαν ενστικτώδη απέκρουση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ.

Στο 19' γύρισμα του Άνταμς η μπάλα κατέληξε στον Τσαγκαλίδη ο οποίος υποχρέωσε σε μια ακόμη μεγάλη απέκρουση τον πορτιέρο του ΑΟΤ.

Στο 20' φάουλ του Τσαγκαλίδη απο δεξιά ο οποίος συμάδεψε την μικρή περιοχή καρφωτή κεφαλιά του Νίκολι και 1-0

Στο 22' γύρισμα του Άνταμς στον Νίκολι ψαλιδάκι του δεύτερου το οποίο καταλήγει άουτ.

Στο 25' ο Μεϊλαντ θα κερδίσει την μπάλα στο κέντρο θα κάνει μια σπουδαία επέλαση απο αριστερά θα πατήσει περιοχή και θα κάνει μια κάθετη σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο και ουσιαστικά θα δώσει έτοιμο γκόλ τον Άνταμς ο οποίος ήταν στο σωστό σημείο.

Στο 34' ένα "χλιαρό" σουτ του 'Ανταμς κατέληξε άουτ.

Στο 40' Σέντρα Στεργιόπουλου απο δεξιά κεφαλιά-ψαράκι του Τσαγκαλίδη και 3-0.

Στο 44' ένα μακρινό συρτό σουτ έξω απο την περιοχή απο τον Τσαγκαλίδη θα στείλει την μπάλα στην δεξία γωνία του Παπαδόπουλου για το 4-0.

Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος με τον Εορδαϊκό -όπως δήλωσε και ο προπονητής του- να πραγματοποιεί το καλύτερο ημίχρονο της χρονιάς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο  Εορδαϊκός ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο ,δεν κατέβασε ταχύτητα και στο 49' πέτυχε το 5-0 μετά απο κόρνερ του Μεϊλαντ και κεφαλιά του Νίκολι.

Μετά το 5-0 ο τεχνικός του  Εορδαϊκού πραγματοποίησε διπλή αλλαγή καθώς αποχώρησαν οι Άνταμς και Τσαγκαλίδης και πέρασαν οι Ιλιέφσκι και Παπαζήσης με τον δεύτερο να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του.

Στο 54' μετά απο μια αναπομπούλα στην μικρή περιοχή του Δημητριάδη ο Αλεξίου πέτυχε απο κοντα το γκολ της "τιμής".

Στο 60' φάουλ του Μπαλίτσα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 65' απο αριστερά όμορφος συνδιασμός Νίκολι με Μεϊλαντ με ένα τρίγωνο ο δεύτερος βγήκε απέναντι απο τον Παπαδόπουλο και τον υποχρέωσε σε μια ακόμη μεγάλη απέκρουση.

Στο 81' Μια λόμπα του Στεργιόπουλου έξω απο την μεγάλη περιοχή πέρασε δίπλα απο το αριστερό "Γ"

Κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι με τον  Εορδαϊκό να καταχειροκροτείται απο τον κόσμο που βρέθηκε στο "Αιμίλιος Θεοφανίδης".

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Παπάς, Πιρίτζαους, Μπαλίτσας, Παπαδόπουλος (45' Πούλιος), Τσαγκαλίδης (62' Παπαζήσης ),Άνταμς (62' Ιλιέφσκι), Νίκολι (84' Γροσδάνης), Μεϊλαντ (88' Ντερβίσι)

Σχόλιο

Εξαιρετικός Εορδαϊκός, αναμφίβολα ο καλύτερος Εορδαϊκός της χρονιάς. Πιστός στο πλάνο του προπονητή του πέτυχε γρήγορα ένα γκόλ που τον έδωσε αυτοπεποίθηση και δεν επαναπαύθηκε ούτε στο 5-0. Ένας αποδοτικός Εορδαϊκός ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει πανομοιότυπες νίκες και στα προηγούμενα παιχνίδια του. Πολλοί απορούσαν μ' αυτό το "ξέσπασμα" της ομάδας ωστόσο όσοι έχουν συχνή οπτική επαφή με την ομάδα δεν έπεσαν από τα "σύννεφα". Η ομάδα μετά από την μεταγραφική ενίσχυση του χειμώνα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και συνεχώς βελτιώνεται σε όλους τους τομείς. Η διοίκηση κάνει το παν βάζοντας βαθιά το «χέρι» στην «τσέπη» , ο προπονητής περνά εργατοώρες στο γήπεδο δουλεύοντας με του παίκτες διορθώνοντας τις οποίες αδυναμίες, οι άνθρωποι γύρω από τον Σύλλογο αφιερώνουν τον χρόνο τους και υπερβάλουν εαυτό ώστε να υπάρχει μια όσο το δυνατόν πιο επαγγελματική λειτουργία της ομάδας. Ο κόσμος από την πλευρά του δείχνει ενδιαφέρον αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει πιο αισθητό και έντονο. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή , ο Εορδαϊκός επέστρεψε και το ζητούμενο είναι να υπάρξει μια γενική συστράτευση ώστε η ομάδα να καθιερωθεί στην κατηγορία και βήμα-βήμα να κοιτάει όλο και ψηλότερα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή (4/2,15:00) με τον Αστέρα Σταυρού στην Λαμία.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα μέσα απο την κάμερα του "Φ.Σ. Εορδαϊκός /Eordaikos FC".

Γραφείο Τύπου

"Φ.Σ. Εορδαϊκός"

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING