pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Η Αριστέας Αδαμίδου στο kozani.tv για την εκδήλωση παρουσίασης των μουσικών της video, «αφού μπορείς μαμά» & «Στους πρόποδες…του Λάκμονα» την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαΐδα (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στο www.kozani.tv μίλησε η Αριστέα Αδαμιδου για την εκδήλωση της Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

στις 7:00 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας με την παρουσίαση τω μουσικών της video «αφού μπορείς μαμά» & «Στους πρόποδες… του Λάκμονα».

Τη διοργάνωση έχουν ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας & ο Σύλλογος Ηπειρωτών Εορδαίας.

video:

 

Το έργο «Αφού μπορείς μαμά» αναφέρεται στην ανεκτίμητη αξία της μάνας. Αδιαμφισβήτητα, η μάνα είναι το θεμέλιο της ζωής. Είναι η αγρύπνια στο πλάι μας, είναι αυτή που δίνει στα όνειρά μας φτερά και ανοίγει ολοένα νέους δρόμους μπροστά μας.

Το έργο «Στους πρόποδες … του Λάκμονα» αναφέρεται στην περίοδο της ναζιστικής κατοχής και στη βία χωρίς όρια των Γερμανών κατακτητών. Είναι βασισμένο σε μαρτυρίες βασανισμένων ανθρώπων από τους Γερμανούς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου.

Ομιλητές για τα έργα θα είναι: «αφού μπορείς μαμά», Παύλος Λαζαρίδης (γυναικολόγος) και Παύλος Ταγτεβερενιδης (Φιλόλογος, διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας). Για το έργο «στους πρόποδες … του Λάκμονα», η Γιώτα Ίτσκου (φιλόλογος) και ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης

(διαχειριστής ενημερωτική ιστοσελίδα www.kozani.tv)

video σποτ:

 

videos

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING