pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 19:00 o Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Εορδαίας παρουσιάζουν τα μουσικά videos της Αριστέας Αδαμίδου «αφού μπορείς μαμά» & «Στους πρόποδες…του Λάκμονα»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας & ο Σύλλογος Ηπειρωτών Εορδαίας παρουσιάζουν σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

2024 και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας τα μουσικά video της Αριστέας Αδαμίδου «αφού μπορείς μαμά» & «Στους πρόποδες… του Λάκμονα».

Το έργο «Αφού μπορείς μαμά» αναφέρεται στην ανεκτίμητη αξία της μάνας. Αδιαμφισβήτητα, η μάνα είναι το θεμέλιο της ζωής. Είναι η αγρύπνια στο πλάι μας, είναι αυτή που δίνει στα όνειρά μας φτερά και ανοίγει ολοένα νέους δρόμους μπροστά μας.

Το έργο «Στους πρόποδες … του Λάκμονα» αναφέρεται στην περίοδο της ναζιστικής κατοχής και στη βία χωρίς όρια των Γερμανών κατακτητών. Είναι βασισμένο σε μαρτυρίες βασανισμένων ανθρώπων από τους Γερμανούς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου.

Ομιλητές για τα έργα θα είναι: «αφού μπορείς μαμά», Παύλος Λαζαρίδης (γυναικολόγος) και Παύλος Ταγτεβερενιδης (Φιλόλογος, διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας). Για το έργο «στους πρόποδες … του Λάκμονα», η Γιώτα Ίτσκου (φιλόλογος) και ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης

(διαχειριστής ενημερωτική ιστοσελίδα www.kozani.tv)

video:

 

videos

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Ο Κώστας Σκρέκας, το αρνί και το παντεσπάνι… Κατά τα άλλα χρόνια πολλά ! (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…