pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Δημήτρης Κουτσούμπας: "Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ - Να ισχυροποιηθεί το ρεύμα αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα: «Της φτώχειας την οργή κάνουμε αγώνα για την ανατροπή!».

Αυτό το κάλεσμα - σύνθημα αντήχησε δυνατά σήμερα, στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν στο γήπεδο του Σπόρτινγκ οι Κλαδικές Οργανώσεις της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Μια συγκέντρωση μάχης, πλημμυρισμένη από κόσμο του μόχθου από εργαζόμενους στις κατασκευές, την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες, το μέταλλο, τα τρόφιμα, τον επισιτισμό και το χρηματοπιστωτικό, τους ΟΤΑ, τη δημόσια διοίκηση τους εκπαιδευτικούς, από δεκάδες επιχειρήσεις.

VIDEO ομιλίας Δημήτρη Κουτσούμπα

Μια συγκέντρωση που ανέδειξε ότι τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα και τα κέρδη των λίγων είναι ασυμβίβαστα - ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Και σε αυτό το πλαίσιο το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην ανάδειξη των σύγχρονων αναγκών και διεκδικήσεων, γιατί η ελπίδα βρίσκεται στον αγώνα και το δίκιο των αδύναμων νικά γιατί τελικά μόνο αδύναμοι δεν είναι όλοι αυτοί όταν παλεύουν ενωμένοι.

Η συγκέντρωση άνοιξε με ένα βίντεο γύρω από πλειστηριασμούς, διακοπές ρεύματος και την πάλη του κινήματος και των λαϊκών δυνάμεων για τα σπίτια του λαού και για τα δικιά του, ενώ οι «πρωταγωνιστές» του, οι άνθρωποι που μοιράστηκαν στο βίντεο την εμπειρία τους για την κρατική βία που υπέστησαν και για τα σωματεία και τους ανθρώπους του ΚΚΕ που βρέθηκαν στο πλευρό τους και τους στήριξαν, έδωσαν και οι ίδιοι το παρών στη χθεσινή συγκέντρωση.

Το γήπεδο «ξεχείλισε» από κόσμο κάθε ηλικίας, που από νωρίς το απόγευμα προσερχόταν στο χώρο για να συμμετάσχει στη μεγάλη εκδήλωση ενώ με χειροκροτήματα υποδέχθηκε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα.

 

ΠΗΓΗ: www.902.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Ο Κώστας Σκρέκας, το αρνί και το παντεσπάνι… Κατά τα άλλα χρόνια πολλά ! (γράφει ο Π. Τσαρτσιανίδης)
Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)

Η «άριστη» λύση για το Πάσχα: Να πάρετε αρνί πιο ελαφρύ για να σας βγει πιο φθηνό! (video)


Οι άνθρωποι είναι «αλλού», γενικά. Ειδικά, όμως, όταν μι…