pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ' Εθνική: Εορδαϊκός - Πιερικός 1-0 | Νίκολλι «λαμπρός» τον οδηγεί!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ακόμα μία νίκη, (τρίτη στην σειρά) πέτυχε ο Εορδαϊκός, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Πιερικό, με σκορ 1-0, στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας.

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σκόρερ και «λυτρωτής» για ακόμα ένα ματς ήταν ο Λεονάρντο Νίκολλι, ο οποίος έφτασε τα 9 γκολ την φετινή σεζόν με την φανέλα του Εορδαϊκού, ενώ τα πέντε τελευταία τα έχει πετύχει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

Το σύνολο του κύριου Κατακαλίδη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στον δεύτερο γύρο, αφού όχι μόνο κέρδισε τον Πιερικό, αλλά έμεινε και αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, έχοντας σκοράρει 9 φορές και έχοντας δεχτεί μόλις 2 γκολ.

Αυτό δείχνει τις λύσεις που έχει βρει πλέον στην επίθεση, ενώ με τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο, «πρόσθεσε» ασφάλεια και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Με αυτό το «τρίποντο» ο Εορδαϊκός έφτασε τους 31 βαθμούς, συνεχίζοντας στην 10η θέση, πάντα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και πλέον μπορεί να κοιτάζει και ψηλότερα, με στόχο φυσικά να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί την παραμονή του στην κατηγορία και να μην μπει σε περιπέτειες.

Στα αγωνιστικά, το γκολ του Νίκολλι που διαμόρφωσε και το τελικό αποτελέσματα (1-0), μπήκε στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του επιθετικού των γηπεδούχων, έπειτα από σέντρα του Μάϊλαντ.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Εορδαϊκός έχει ακόμα μία «επικίνδυνη» έξοδο, αφού θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας (ισοβαθμεί με τον Σβορώνο), Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Αδιαμφισβήτητα, οι «νεοφώτιστη» βρίσκονται σε «καλό φεγγάρι» και ίσως είναι και η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εορδαϊκός: (Κατακαλίδης) Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Παπανικόπουλος, Πιρίτζαους, Παπάς, Πούλιος, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης, Άνταμς (77’ Παπαδόπουλος), Μάϊλαντ (96’ Ιλιέφσκι), Νίκολλι (80’ Παπαζήσης)

Πιερικός: (Θεοδωσιάδης) Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Μακρίδης (87’ Παπαϊωάννου), Καλαϊτζής, Φράγκος (56’ Μαζαλάκου), Κατσαβάκης, Ματσούκας (75’ Στόϊος), Κούλαλης (56’ Χατζηπουργάνης, Irinimbabzi, Μπαλτάς (56’ Στραβογιάννης)

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας: Συνάντηση με στελέχη του ΕΛΓΑ -
video και φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στην Αθήνα στις εκδηλώσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων
«Μένα με Λένε Σωθικο» / Την Κυριακή 19 Μαΐου στο «Τέλος του Κόσμου» στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Θ. Κασαπίδη
Ο καιρός Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία I kozani.tv
Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Εαρινές συναυλίες από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας


Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ολοκληρώνει τη φετινή …

Μίλτος Τεντόγλου:
15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία

15 Μαΐου σαν σήμερα στην ιστορία


Σαν σήμερα 15 Μαΐου – Μια ματιά στην ιστορία

ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: