pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γιώργος Παντελίδης: Ανακοίνωση υποψηφιότητας συνδυασμού για τις επικείμενες εκλογές του ΕΒΕ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιώργο Παντελίδη

για τις επικείμενες εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης.

Παρουσία 45 υποψηφίων και πλήθος φίλων του συνδυασμού από Κοζάνη, Εορδαία, Σέρβια, Βόιο αναλύθηκε από τον επικεφαλής αλλά και υποψηφίους του συνδυασμού το όραμα για ένα νέο, ισχυρό και δυναμικό επιμελητήριο το οποίο θα αποτελεί τον συμπαραστάτη κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης.

Στην εποχή της μετάβασης στην οποία εισήλθε βίαια η περιοχή μας και με τις αλλεπάλληλες κρίσεις τις οποίες βιώνει η χώρα το επιμελητήριο μπορεί να αποτελέσει το εργαλείο για την ανάδειξη των προβλημάτων των επιχειρήσεων αλλά και να προτείνει λύσεις καθότι είναι ο σύμβουλος της κυβέρνησης για
όλα τα θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας αλλά και το συνδικαλιστικό όργανο των επιχειρήσεων.

Όπως τονίστηκε από τον κ. Παντελίδη οι τομείς στους οποίους θα πρέπει να ενεργοποιηθεί περισσότερο το επιμελητήριο ν. Κοζάνης είναι η συμβουλευτική
και εκπαιδευτική των επιχειρήσεων, οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, οι δράσεις για την απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, οι δράσεις εξωστρέφειας και ανάδειξης των πλεονεκτημάτων της περιοχής και κυρίως οι παρεμβατικές δράσεις για όλα όσα πλήττουν το επιχειρήν και αφορούν άμεσα τις ζωές μας. Από τα προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων που τρέχουν πρόσφατα και είναι προβληματικά μέχρι την διασύνδεση των POS, την απολιγνιτοποίηση, τα φορολογικά νομοσχέδια και την επιχειρηματική ερήμωση της περιοχής μας.

Η κατάσταση αδράνειας στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια το επιμελητήριο Ν. Κοζάνης πρέπει να αποτελέσει παρελθόν γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη από έναν δυνατό φορέα που θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την επιχειρηματική ζωή του τόπου παραμερίζοντας προσωπικά συμφέροντα και μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Η συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου χωρίς κομματικές, πολιτικές και επιχειρηματικές εξαρτήσεις είναι το κλειδί για να εμπιστευτεί και να στηρίξει ο επιχειρηματικός κόσμος αυτή την προσπάθεια που στόχο έχει να συσπειρώσει ισόρροπα το σύνολο του νομού, να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει το επιμελητήριο και να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε να ενισχυθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία που θα επιφέρει την επιβίωση και την ανάπτυξη της περιοχής.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το όνομα, οι θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και το σύνολο των υποψηφίων που το απαρτίζουν.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο