pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

P J Condellis S.A.: Εκδήλωση Κοπής της Πίτας - Ενίσχυση Δεσμών και Ανάπτυξης - Οι άνθρωποι μας είναι η δύναμη μας!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η P J Condellis s.a. διοργάνωσε και φέτος την ετήσια εκδήλωση Κοπής της Πίτας.

Σε κλίμα χαράς συγκεντρωθήκαμε για να ανταλλάξουμε ευχές, και να επισημάνουμε τη δέσμευσή μας στην ευημερία και την ανάπτυξη όλων των μελών μας.

O Γιάννης Κοντέλλης, Διευθύνων Σύμβουλος της P J Condellis s.a. δήλωσε: , «Είμαι περήφανος που ηγούμαι μιας τόσο εξαιρετικής ομάδας και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή της το 2023. Με τις σωστές κινήσεις, πάθος και ενθουσιασμό, καταφέραμε να αναπτυχθούμε ακόμα

περισσότερο, αποδεικνύοντας ότι με οργανωμένη και ομαδική δουλειά οι στόχοι που βάζουμε μπορούν και πραγματοποιούνται».

Με δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πολλά δώρα, μουσική, χορό, κέφι και φωτογραφίες δώσαμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά διατηρώντας μια όμορφη παράδοση που ενισχύει το κλίμα θετικής ενέργειας και εκτίμησης προς όλους τους συναδέλφους.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας μας είναι η έμπρακτη στήριξη των

συνανθρώπων μας μέσα από ενέργειες και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα και συμβάλλουν στην κοινωνική πρόοδο. Έτσι, το φαγητό που δεν καταναλώθηκε στη φετινή μας εκδήλωση διατέθηκε στην κοινωνική κουζίνα της ενορίας του Προφήτη Ηλία Ριζούπολης.

Με αισιοδοξία και αφοσίωση στην πορεία μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προωθεί την αλληλεγγύη και την ευημερία.

-#-

Σχετικά με την P J Condellis S.A.

Οι καταβολές του ομίλου Κοντέλλη χρονολογούνται από το 1919, όταν ο Ιωάννης Κοντέλλης επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να γίνει ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ford, αρχικά στη Μυτιλήνη και αργότερα στον Πειραιά και την Αθήνα, ιδρύοντας την εταιρεία Ι. Ε. Κοντέλλης Α.Ε. Το 1952, δημιουργήθηκε ένα ειδικό τμήμα για την προώθηση των γεωργικών ελκυστήρων Ford, με επικεφαλής τον Παύλο Κοντέλλη, γιο του Ιωάννη. Στη συνέχεια, το 1958 ιδρύθηκε η Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. για την αποτελεσματική διαχείριση του αυξανόμενου όγκου πωλήσεων γεωργικών ελκυστήρων. Με συνεχή παρουσία από το 1958 στον κλάδο των Χωματουργικών και

Βιομηχανικών Μηχανημάτων και από το 1992 στον κλάδο των Επαγγελματικών Οχημάτων και Οχημάτων, η "Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε." απολαμβάνει εξαιρετική φήμη τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Σήμερα, η εταιρεία μας διατηρεί τέσσερις ξεχωριστούς κλάδους πωλήσεων: Κλάδος Γεωργικών Μηχανημάτων, Κλάδος Επαγγελματικών Οχημάτων, Κλάδος Χωματουργικών και Βιομηχανικών Μηχανημάτων, Κλάδος Λιπαντικών.

1-GKI-0793

2-GKI-0926-copy-AAAA

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)