pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Κοινή εκδήλωση των πολιτιστικών συλλόγων στην Πτολεμαΐδα, την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με το σύνθημα "Οι Σύλλογοι τσικνίζουν, κέφι και χαρά σκορπίζουν", έντεκα (11) πολιτιστικοί σύλλογοι της Πτολεμαϊδας, με

την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας, προσκαλούν τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, στην κοινή καθιερωμένη μεγάλη  εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις εξήμιση (6.30 μ. μ) το απόγευμα. 

Πρόκειται για μια κοινή εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Πτολεμαϊδα και φέτος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ,  ζωντανή μουσική από καλλιτέχνες  της περιοχής, με  ποικίλο παραδοσιακό πρόγραμμα. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα , στην κεντρική πλατεία Πτολεμαϊδας το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, θα καταφθάσουν από διαφορετικές γειτονιές της Πόλης, μπουλούκια μελών και φίλων από 4 ομάδες Συλλόγων της Πτολεμαϊδας, οι οποίες με χορό, κέφι και αποκριάτικο χρώμα, θα συνενωθούν με τους πολίτες που θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης.

Τα μπουλούκια  αποτελούνται από τις ομάδες των Συλλόγων των  Θρακιωτών με την Ερμακιά  και τον   Σωτήρα,  των Μικρασιατών με τους Ηπειρώτες, των Τροβαδούρων με τους Βλατσιώτες και του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας με το Σύλλογο της Καρδιάς, τους Σουρμενίτες και το Σύλλογο Κλεισουριέων. 

Η είσοδος στην κοινή εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης στην Πτολεμαϊδα είναι δωρεάν , ενώ θα διατεθεί και δωρεάν κρασί στους παραβρισκόμενους. 

Την εκδήλωση  διοργανώνουν ο Σύλλογος Βλατσιωτών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμακιάς "Το Φρούριο", η Θρακική Εστία  Εορδαίας, ο Σύλλογος  Ηπειρωτών, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Καρδιάς "Η Μέρα", ο Σύλλογος  Κλεισουριέων, ο Σύλλογος ,Μικρασιατών, η Πανελλήνια  Ένωση Σουρμενιτών, , ο Πολιτιστικός. Σύλλογος  Πτολεμαϊδας "Ο Σωτήρας", Ο  Ποντιακός  Σύλλογος Πτολεμαϊδας και ο Σύλλογος Τροβαδούρων, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας.

232024-112203

 

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη