pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ελλάδα - Βοσνία 27-23: Κέρδισε για δεύτερη φορά σε πέντε μέρες και εξασφάλισε την τρίτη θέση, που ενδέχεται να οδηγήσει τη "γαλανόλευκη" στην τελική φάση του Euro 2024 (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η Ελλάδα κέρδισε για δεύτερη φορά σε πέντε μέρες τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Euro 2024

στο χάντμπολ γυναικών, εξασφάλισε την τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο και είναι με το ένα πόδι στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Ελλάδα το έκανε ξανά κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Επιβλήθηκε για δεύτερη φορά σε πέντε μέρες, αυτή τη φορά με 27-23 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, και εξασφάλισε την τρίτη θέση στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών 2024, που ίσως αρκεί για να την οδηγήσει στην τελική φάση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και το 19', όταν οι Ελληνίδες πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω τους. Το 5-5 μέχρι εκείνο το σημείο μετατράπηκε σε 11-8 στο τέλος του ημιχρόνου, με ένα επιμέρους σερί 6-3 από τη "γαλανόλευκη".

Η Εθνική μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έδειξε γρήγορα το ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα, με το σκορ να φτάνει στη μέγιστη τιμή του στο 46' (22-14).

Στη συνέχεια η Ελλάδα έριξε ρυθμό, με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη να μειώνει στα τρία τέρματα δύο φορές (22-19 στο 54' και 23-20 στο 55'), χωρίς ωστόσο να απειλείται ιδιαίτερα, με το ματς να λήγει με 27-23 και την Εθνική να πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρωτοπόροι των οκτώ προκριματικών ομίλων προκρίνονται στην τελική φάση, όπως και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Ο επόμενος αγώνας είναι απέναντι στην Κροατία στις 3 Απριλίου, με την Ελλάδα να θέλει μόνο τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στην κατάληψη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση του Εθρο 2024.

Η βαθμολογία του 1ου προκριματικού

  1. Ρουμανία 6*

  2. Κροατία 4*

  3. Ελλάδα 4

  4. Βοσνία-Ερζεγοβίνη 0

*Αγώνας λιγότερος

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Τραγικό ! Διαφημίσεις σε τοπικά sites για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό από την περιοχή μας (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης)
Super Market
Πρωτοβουλία Πολιτών Πτολεμαΐδας / Εορδαίας για την Ανάπτυξη: Επίσκεψη Υπουργού Υγείας στην Πτολεμαΐδα, με δυο ΜΕΘ σε κατάρρευση
Εορδαϊκή Δύναμη Πτολεμαΐδας: Με οκτώ αθλητές μας η συμμετοχή στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO, στην Θεσσαλονίκη