pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης ιδιοκτήτης των καταστημάτων TEO STORES σε Κοζάνη και Κέρκυρα, στο kozani.tv (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τη Δευτέρα 1 Απριλίου ξεκινάει το νέο κατάστημα TEO STORES.

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ιδιοκτήτης των καταστημάτων TEO STORES σε Κοζάνη και Κέρκυρα, μίλησε στο www.kozani.tv και στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη για το 5ο κατάστημα της αλυσίδας στην 11ης Οκτωβρίου 51 στην Κοζάνη αλλά και για όλη για την επαγγελματική πορεία της μακροχρόνιας αυτής προσπάθειας.

video:

*Με την αφορμή την έναρξη του 5ου καταστήματος στην Κοζάνη, η αλυσίδα  TEO STORES προσφέρει μια εβδομάδα (από Δευτέρα 1 έως και το Σάββατο 6 Απριλίου 2024) γεμάτη από μεγάλες προσφορές ! Κάντε αγορές άνω των 100€ και απολαύστε έκπτωση 25% σε όλα τα είδη (έπιπλα, στρώματα, διακοσμητικά, εργαλεία, είδη κήπου). Η προσφορά ισχύει σε όλα τα καταστήματά Teostores στην Κοζάνη αλλά και στην Κέρκυρα. 

 

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Super Market
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Ο καιρός Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2024 στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο