pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Θέλει ο τραμπούκος να κρυφτεί, μα ο πυρσός δεν τον αφήνει (του Νικηφόρου Αυγερινού)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Με τον πυρσό του σήματός μας να δίνει φλόγα στον αγώνα μας και να ακτινοβολεί το όνομα και την ιστορία μας,

ταυτόχρονα όμως να γίνεται και φάρος που θα οδηγεί κοντά μας κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που πιστεύει στην Ευρώπη, στην πατρίδα, στη δημοκρατία, στην πρόοδο” προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας την επιστροφή του πυρσού ως επίσημο σήμα της ΝΔ, σε προσυνεδριακή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Ο πυρσός των τραμπούκων Κενταύρων-Rangers και της ΟΝΝΕΔ των ημερών του Καλαμπόκα επιστρέφει, για να σηματοδοτήσει και επίσημα-απροκάλυπτα τον ωμό, βίαιο πυρήνα του αστικού κράτους.

Σε μια σαφή προσπάθεια να ανεβάσει τη χαμηλή κομματική συσπείρωση ενόψει των ευρωεκλογών, ο Μητσοτάκης προσπαθεί να δώσει στις ευρωεκλογές χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών και αποδοχής της κυβερνητικής πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων παντού, της λιτότητας και των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων.

Η προσπάθεια «αμφίπλευρης διεύρυνσης», από τη μία στο χώρο του διεφθαρμένου εκσυγχρονιστικού κέντρου και από την άλλη στο συντηρητικό ακροδεξιό και θρησκόληπτο ακροατήριο, σηματοδοτείται και από την ενδεχόμενη επανένταξη του χυδαίου αντικομμουνιστή και εθνικιστή πρώην αρχηγού της «Νέας Δεξιάς», Φαήλου Κρανιδιώτη.

Όλα τα φιλοΕΕ - ΝΑΤΟικά «εκσυγχρονιστικά» κι ακροδεξιά «μπουμπούκια», ανθίζουν γύρω από τον «πυρσό» των πολιτικών (και όχι μόνο) απόγονων του δοσιλογισμού...

 

Πτολεμαϊδα, 6 Μαρτίου 2024

 

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING