pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Τρεις νεκροί σε μόλις ένα 24ωρο σε οικοδομές

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στους τρεις νεκρούς οικοδόμους έχει ανέβει ο τραγικός απολογισμός των εργατικών δυστυχημάτων σε μόλις ένα 24ωρο, επιβεβαιώνοντας ότι οι εργασιακοί χώροι έχουν μετατραπεί στην κυριολεξία σε αρένες θανάτου.

Μετά τον άτυχο 59χρονο από το Πακιστάν που έχασε τη ζωή του χθες πέφτοντας από ύψος περίπου πέντε μέτρων μέσα σε φρεάτιο ασανσέρ, σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή της Κνωσού στο Ηράκλειο, σήμερα άλλοι δύο οικοδόμοι ξεκίνησαν για το μεροκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ.

Συγκεκριμένα, ένας ελεύθερος επαγγελματίας αλουμινάς έπεσε από τον 3ο όροφο του 1ου Λυκείου στο Καματερό χάνοντας ακαριαία τη ζωή του.

Επιπλέον, ένας ελαιοχρωματιστής σκοτώθηκε όταν έπεσε από μεγάλο ύψος, ενώ δούλευε σε σκαλωσιά στο Άργος, κατά την διάρκεια εργασιών ελαιοχρωματισμού σε διαμέρισμα 3ου ορόφου.

Στο Άργος, ένας ακόμη εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο «Αττικό» νοσοκομείο. Ο νεκρός εργάτης στο Άργος είναι 20 ετών και ο σοβαρά τραυματίας 47 ετών. Από https://www.902.gr/

 

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING