pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΠΑΣΑΣ - ΔΕΗ: Καθυστέρηση παρατηρήθηκε στην απονομή της κυρίας σύνταξης στους συναδέλφους συνταξιούχους

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Καθυστέρηση παρατηρήθηκε στην απονομή της κυρίας σύνταξης στους συναδέλφους συνταξιούχους που υπάγονται στα γ. ΒΑΕ, λόγω της μη προώθησης

από το τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων της ΔΕΗ προς τον ασφαλιστικό φορέα (ΕΦΚΑ ΤΑΠ/ΔΕΗ) που έχουν δηλώσει συνταξιούχοι από 01/11/2023, 01/12/2023 και 01/01/2024.

Η καθυστέρηση αυτή καταδεικνύει τις μεγάλες αδυναμίες που υπάρχουν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες λόγω μεγάλης μείωσης του προσωπικού, με αποτέλεσμα να απονέμονται στον χρόνο που πρέπει οι συντάξεις.

Η ΔΕΗ είναι πλέον μια ιδιωτική εταιρεία και προτεραιότητα της είναι η αύξηση των κερδών της, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται τέτοιου είδους φαινόμενα που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τη ζωή των συνταξιούχων και των οικογενειών τους.

Σε αυτήν την εξέλιξη της ΔΕΗ, έβαλαν πλάτη συγκεκριμένες παρατάξεις και συνδικαλιστικά στελέχη που τώρα, σαν πρόεδροι και γραμματείς σωματείων συνταξιούχων, την καταγγέλλουν.

Άμεσα ο ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ πήρε πρωτοβουλία και η παρέμβαση των τοπικών και κεντρικών στελεχών έδωσε λύση στο πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι συντάξεις να απονέμονται κανονικά.

Δημοφιλή Νέα

Όλα όσα έγιναν στο
Από τον παράδεισο στην κόλαση - Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίχτες του Εορδαϊκού Πτολεμαΐδας μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (φωτογραφίες)
Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή: Με ασθενοφόρο έφυγε από το γήπεδο ο Α’ Βοηθός, με αστυνομία ο διαιτητής και ο Β’ Βοηθός (φωτογραφίες - βίντεο)
Δημήτρης Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Δημόσια Υγεία. Η κυβέρνηση είναι
Γυμνάσιο Ποντοκώμης, συνάντηση αποφοίτων μετά από 34 χρόνια το Σάββατο 27 Απριλίου !!! (φωτογραφίες - video)
Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....

Στέφανος Πράσσος: Προλάβατε!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.....


Προλάβατε!!!!!!! Σπίτια σε πλειστηριασμό.......... Διαφήμισ…

Ζητείται προσωπικό στο Ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα / ΤΜΗΜΑ ΚΟΥΖΙΝΑ - CATERING