pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση 56χρονος τηλεπαρουσιαστής, κατηγορείται για εκβιασμό

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Υπό κράτηση παραμένει 56χρονος τηλεπαρουσιαστής που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης,

κατηγορούμενος για εκβιασμό πρώην μάνατζερ μοντέλων. Για συνέργεια στην υπόθεση κατηγορείται 39χρονος εκδότης.

Σύμφωνα με το grtimes για τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος απαιτούσε χρήματα για λογαριασμό 39χρονου πρώην μάνατζερ μοντέλων που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος των δύο τελευταίων και ενός ακόμη αγνώστου προσώπου.

Οι καταγγελίες για εκβιασμό

Προηγήθηκαν οι καταγγελίες ενός 44χρονου τραγουδιστή οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ιστοσελίδων και έντυπης εφημερίδας, τον εκβίαζε.

Συγκεκριμένα του ζήτησε περίπου 15.000 ευρώ για να αποσύρει τα δημοσιεύματα όπου αναγραφόταν πως ο τραγουδιστής είναι παιδεραστής και ότι κακοποιούσε σεξουαλικά έναν 13χρονο, επί τρεις μήνες.

Στις 20 Απριλίου στην ίδια Αστυνομική Υπηρεσία μετέβη κι ένας 46χρονος άνδρας ο οποίος κατήγγειλε ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος του ζητούσε εκβιαστικά να του καταβάλει 200.000 ευρώ για ανά αποσύρει ανάλογα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ο οποίος παρουσιάζεται ως δημοσιογράφος φέρεται πως τηλεφώνησε στον 36χρονο για να του ζητήσει μέρος των χρημάτων ύστερα από συνεννόηση με τον δεύτερο κατηγορούμενο. Κατά τη συνάντησή τους σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αύριο η δίκη του παρουσιαστή

Ο παρουσιαστής παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (η υπόθεση αναβλήθηκε για αύριο), ενώ ο 39χρονος δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

 

ΠΗΓΗ: www.tvxs.gr

 

Δημοφιλή Νέα

Αίσχος και Ντροπή! Αποφυλακίζουν με βούλευμα τον αρχιναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά μέχρι τις 5 το πρωί της Πέμπτης
Για τον αγώνα του Εοδραϊκού Πτολεμαΐδας της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 - Μια ολόκληρη πόλη άνω κάτω ! (γράφει ο Παναγιώτης Τσαρτσιανιδης)
«OUT OF LINES» by top-sport.gr: Χρήστος και Γιάννης σχολιάζουν το επεισοδιακό παιχνίδι «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή» - Όλα όσα έγιναν, στο ματς που θα θυμόμαστε για χρόνια (video)
Συγκέντρωσες Εργατικών Σωματείων, Αγροτικών Συλλόγων και Ενώσεων Συνταξιούχων για την Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες - video)
Αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας για τον Νίκο Πλακοπίτη από το Συνδικάτο οικοδομών Κοζάνης στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  (video)
diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»

diaititis.gr: Στην πειθαρχική παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα «Εορδαϊκός - Αστέρας Πετριτή»


Συνεχίζεται το «τρίτο ημίχρονο» από τον επεισοδιακό α…