pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Αυτά έγιναν τον Φεβρουάριο του 2016… / Ανασκόπηση www.ptolemaida.tv

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Αυτά έγιναν τον Φεβρουάριο του 2016… / Ανασκόπηση www.ptolemaida.tv !

Ανασκόπηση 2016

Φεβρουάριος 2016

40 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε το φημισμένο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Το www.kozani.tv βρήκε τον πρώτο Διευθυντή του ιδρύματος τον κ. Σταύρο Βουλασίκη ο οποίος μίλησε για τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ΤΕΙ Κοζάνης το 1976 και τις δυσκολίες που υπήρχαν. Ο κ. Βουλασίκης μίλησε για το πως άνοιξε το ΤΕΙ Κοζάνης με τις τότε σχολές του και τις δύσκολες υπό πίεση μέρες εκείνες. Η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Κοζάνη ο κ. Βουλασίκης ήταν πριν απ δεκαπέντε χρόνια και τον Φεβρουάριο ήρθε για να τιμηθεί από το ίδρυμα με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του ΤΕΙ

Μεγάλη και δυναμική απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή επαγγελματιών, αγροτών, εργαζόμενων και συνταξιούχων. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που το κέντρο της πόλης γέμισε από διαμαρτυρόμενους διάφορων επαγγελματικών ομάδων και φορέων.

Ένα ταλέντο made in Kozani! Εξαιρετικές μεταμορφώσεις με απίστευτη αληθοφάνεια έχει ως αποτέλεσμα το κινηματογραφικό και θεατρικό μακιγιάζ το οποίο δημιουργεί άψογα η Έλλη Θεοδωρίδου από την Κοζάνη. Μέσα σε δυο χρόνια κατάφερε να συνεργαστεί με θεατρικούς παραγωγούς, πρακτορεία μόντελινγκ κ.α. με το ταλέντο της να μην πηγαίνει χαμένο.

Την Κοζάνη επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος συναντήθηκε και με κατοίκους του υπό μετεγκατάσταση οικισμού της Ποντοκώμης.

Μεγάλη ένταση με γιουχαΐσματα και προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από αγρότες σημειώθηκαν το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου των κυβερνητικών βουλευτών της ΠΕ Κοζάνης. Αγρότες των μπλόκων της περιοχής βρέθηκαν στο χώρο της συνέντευξης τύπου όπου και προκλήθηκαν επεισόδια.

Ωστόσο σημαντικότερο γεγονός του μήνα και ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς ήταν η άφιξη των προσφύγων από τη Συρία και το Αφγανιστάν στην Κοζάνη. Λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων τα λεωφορεία των προσφύγων «εγκλωβίστηκαν» στα όρια Κοζάνης – Βέροιας και αποφασίστηκε να φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης. Η άφιξή τους έγινε στις 22 Φεβρουαρίου και παρέμειναν στο χώρο μέχρι και τα τέλη του Απρίλη.

Δημοφιλή Νέα

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)

Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ! (Γράφει ο Χρήστος Ι. Κολοβός)


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιά…