pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γενικό Νοσοκομείο "Μαμάτσειο - Μποδοσάκειο": Ημερίδα στην πόλη της Πτολεμαΐδας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ημερίδα παρουσίασης των υλοποιούμενων παρεμβάσεων και έργων καθώς και των ωφελειών τους για την τοπική κοινωνία της Πράξης:

«Εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών κενού για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σε ΖΝΧ, ηλιακή ψύξη με ψύκτη απορρόφησης και υποβοήθηση της θέρμανσης με την υπολειπόμενη θερμική ενέργεια»

Το Γενικό Νοσοκομείο «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ-ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» διοργανώνει Ημερίδα παρουσίασης των υλοποιούμενων παρεμβάσεων και έργων, καθώς και των ωφελειών τους για την τοπική κοινωνία στο πλαίσιο της Πράξης «Εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών κενού για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σε ΖΝΧ, ηλιακή ψύξη με ψύκτη απορρόφησης και υποβοήθηση της θέρμανσης με την υπολειπόμενη θερμική ενέργεια». Η εν λόγω Πράξη εντάσσεται στη Θεματική Περιοχή «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας» - Πρόγραμμα GR-03 και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014 (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στις 10:30π.μ. στο Ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ στην Πτολεμαΐδα (3ο χλμ. Πτολεμαΐδας-Φλώρινας).

Λίγα λόγια για το έργο

Ενημερωτικά, στο πλαίσιο του έργου τα Νοσοκομεία Κοζάνης ‘’Μαμάτσειο’’ Πτολεμαΐδας ‘’Μποδοσάκειο’’ εφαρμόζουν ένα σχέδιο παρεμβάσεων, το οποίο παράλληλα με τη συνεχή́ βελτίωση των υπηρεσιών υγειάς θα επιφέρει σημαντική́ εξοικονόμηση ενέργειας και συνεπακόλουθα σημαντική́ μείωση στις δαπάνες ενέργειας των νοσοκομείων καθώς και μείωση της εκπομπής των αέριων ρύπων σε τοπικό́ επίπεδο. Επιχειρείται σύμφωνα με το σχεδιασμό́, η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των νοσοκομείων, σε ζεστά́ νερά́ χρήσης, αλλά́ και για την κάλυψη σημαντικού́ μέρους των αναγκών για θέρμανση και ψύξη.

Η εγκατάσταση των ηλιακών συστημάτων, θα επιτρέψει στα δυο Νοσοκομεία να μη χρησιμοποιούν καθόλου πετρέλαιο για τη θέρμανση ζεστού́ νερού́ χρήσης, τη θερινή́ περίοδο, όταν δε λειτουργεί́ η τηλεθέρμανση, θα περιορίσουν σημαντικά́ τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας για την ψύξη των Νοσοκομείων την ίδια περίοδο, ενώ́ θα μειώσουν και την ανάγκη για τηλεθέρμανση τη χειμερινή́ περίοδο.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΩΤΙΔΗΣ

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα

Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα


Σοβαρός τραυματισμός 39χρονου οικοδόμου σημειώθηκε σ…

Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.