pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ανακοίνωση του ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας για τις αλλαγές στις αρμοδιότητές του Οργανισμού

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας και δεδομένου ότι οι ασφαλιστικές

και συνταξιοδοτικές αρμοδιότητες του ΟΓΑ έχουν μεταφερθεί από 1-1-2017 στον ΕΦΚΑ ενημερώνουμε ότι:

1. H Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας δέχεται το κοινό όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

2. Οι αρμοδιότητες αφορούν στα αντικείμενα: α) Οικογενειακά Επιδόματα και β) Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων

3. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και ενημέρωση για θέματα σχετικά με Οικογενειακά Επιδόματα και Ανασφαλίστων Υπερηλίκων μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

● Οικογενειακά επιδόματα (Α21) Τηλέφωνο επικοινωνίας 2461032307 ● Ανασφάλιστοι Υπερήλικες Τηλέφωνο επικοινωνίας 2461036484 E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα οποία υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www . oga . gr Σε ότι αφορά σε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα που έχουν μεταφερθεί από τον ΟΓΑ από 1-1-2017 στον ΕΦΚΑ, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα (www.efka.gov.gr ) ή να επικοινωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο ΕΦΚΑ Αγροτών το 213.15.19.100 – 200.

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…