pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων - Καφετεριών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας: Διαγραφή δανείου συναδέλφων με την επιτυχία του νομικού τμήματος

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Μοναδική και εντυπωσιακή διαγραφή(κόυρεμα) φανείου με την επιτυχία του νομικού τμήματος του  ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. μετά την τολμηρή απόφαση ειρηνοδικείου Κοζάνης 42/2017 και 68/2017.

Σ’ όλους είναι γνωστό  και επανειλημμένα το έχουμε δημοσιεύσει για τη δημιουργία Νομικού Τμήματος στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ- ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, το οποίο είναι στελεχωμένο με ειδικευμένους δικηγόρους με εντυπωσιακές επιτυχίες σε υποθέσεις πνευματικών δικαιωμάτων : Α.Ε.Π.Ι. – GEA, εργασιακά , φορολογικά, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και νοικοκυριά και σε θέματα που άπτονται με Ε.Φ.Κ.Α.  (Ο.Α.Ε.Ε. –Ι.Κ.Α.),  Εφορία, κ.λ.π. Το Νομικό Τμήμα είναι στελεχωμένο από την Σαββίδη Παρασκευή  -  Σαράτση Δημοσθένη και Συνεργάτες.

Διαγραφή (κούρεμα) δανείου κατά 76% σε συνάδελφο επιχειρηματία σύμφωνα με την απόφαση 42/2017 του Ειρηνοδικείου Κοζάνης . Το χρέος ήταν 201.049,77 σε ελβετικό φράγκο και το κούρεμα ανήλθε στο ποσό των 155.406,93. Το ποσό που απέμεινε 45.642,84 ελβετικά φράγκα ρυθμίστηκε βάση του πραγματικού εισοδήματος. Αφορούσε το ανωτέρω δάνειο επιχειρηματία ιδιοκτήτριας φροντιστηρίων και την αδερφή της συνοφειλέτρια άνεργη.

Δεύτερη τολμηρή απόφαση και νέα μεγάλη επιτυχία, με την απόφαση 68/2017 του Ειρηνοδικείου Κοζάνης, σε εγγυητή δύο δανείων της τάξης των 80.600,93 ευρώ,  επήλθε διαγραφή (κούρεμα) κατά 72%. Δηλαδή η οφειλή ορίστηκε στο ποσό των 22.025,49 ευρώ . Και οι δυο περιπτώσεις ήταν περί υπαγωγής στον Νόμο Κατσέλη. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άμεσα κάνουμε γνωστό ότι με ειδικές προϋποθέσεις , πολλοί επιχειρηματίες, άνεργοι, μπορούν με το περί υπαγωγής στον Νόμο Κατσέλη,  να σώσουν ακίνητα και πρώτη κατοικία και να επιτύχουν μεγάλα κουρέματα των οφειλών τους.

Το παρόν Δελτίο Τύπου λόγω της σημαντικής σπουδαιότητας του, ας γίνει γνωστό σε κάθε συνάδελφο επαγγελματία και πολίτη, που  η κρίση τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ της ΕΣΗΕΑ μέχρι τις 5 το πρωί της Τετάρτης