pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη στο Παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Πτολεμαϊδα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης επισκέφτηκε το παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Εκεί συναντήθηκε με το Διοικητή της Σχολής Πτέραρχο κ. Ανδρέα Παπαζαχαρία και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν τη εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Το νέο ακαδημαϊκό έτος αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, και στη Πυροσβεστική Σχολή θα φοιτήσουν 93 δευτεροετείς σπουδαστές, καθώς και 30 δόκιμοι Πυροσβέστες, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις ως επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών. Μετά τα Χριστούγεννα στη Σχολή θα φοιτήσουν και 98 πρωτοετείς σπουδαστές, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τη βασική τους εκπαίδευση, σε κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων του στρατού. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος η βάση της σχολής αυξήθηκε κατά 149 μόρια σε σύγκριση με πέρυσι.

Ο κ. Ντζιμάνης ξεναγήθηκε στους χώρους της σχολής και διαπίστωσε την πρόοδο των έργων υποδομής, (περίφραξη χώρου), των οποίων η Α’ φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης ξεναγήθηκε στο εστιατόριο της Σχολής, που για τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει με την πρόσληψη ειδικού προσωπικού, (4 μάγειρες). Κατά την έξοδο του ευχήθηκε σε όλους Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά και τους ευχαρίστησε για την άοκνη προσφορά τους στην προστασία των ελλήνων πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βουλευτή Κοζάνη – Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…