pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Φυτώριο Λεβάντας και Σιδερίτη (τσάι του βουνού) από την HERBS&OILS

herbs 4 pros 3 300pixΚαθώς ετοιμαζόμαστε να μπούμε στην εποχή της φυτείας για διάφορα είδη Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών (ΑΦΦ), η HERBS&OILS θα ήθελε να ενημερώσει τους υποψήφιους παραγωγούς

ότι από το φυτώριο της στην Ξηρολίμνη Κοζάνης διατίθενται φυτά Λεβάντας του είδους Lavandula Angustifolia και Σιδερίτη (Τσάι του βουνού) σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φύτευσης, όπου πέραν της διάθεσης των φυτών, περιλαμβάνουν πρώτα από όλα των έλεγχο για την καταλληλότητα των αγροτεμαχίων, την παροχή τεχνογνωσίας και εξοπλισμού, μέχρι ακόμη και την εξολοκλήρου οργάνωση της φυτείας με δικά της μηχανήματα, εξοπλισμό και εργατικό προσωπικό.

Επιπλέον, μέσω του δικτύου πελατών που χτίζει η εταιρία τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο, παρέχεται η δυνατότητα συνεργασίας με τους παραγωγούς αναφορικά με τη διάθεση της παραγωγής τους, ακόμη και μέσω συμβολαιακής γεωργίας.

Έτσι λοιπόν, στην περίπτωση της λεβάντας για παράδειγμα που είναι και πλήρως μηχανοποιημένη καλλιέργεια, η HERBS&OILS μπορεί να αναλάβει για λογαριασμό του παραγωγού από τη φύτευση, τη συγκομιδή, την απόσταξη μέχρι και την εμπορία του τελικού προϊόντος, διευκολύνοντας έτσι τον παραγωγό και απαλλάσσοντας τον από τις περισσότερες εργασίες του κύκλου παραγωγής.

Είμαστε στη διάθεση σας και θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε και να προσπαθήσουμε να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με την καλλιέργεια αυτών των δύο ΑΦΦ τα οποία προσφέρουν υψηλές αποδόσεις με πολύ χαμηλό ρίσκο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 6977 162795

www.herbsandoils.gr

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…