pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ: "Οι στρεβλώσεις στην ελληνική αγορά Η/Ε διαλύουν τη ΔΕΗ - Απαιτείται σοβαρότητα από όλους όσοι εμπλέκονται στην αγορά για να μην καταρρεύσει η ΔΕΗ"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα οικονομικά αποτελέσματα Α΄εξαμήνου του Ομίλου ΔΕΗ αποτυπώνουν την οικονομική ασφυξία και σκιαγραφούν με απόλυτο τρόπο τους «ενόχους». Αυτούς που βάζουν τη «θηλιά» στη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είχε επισημάνει δημόσια αλλά και στο πλαίσιο των αρμόδιων Επιτροπών του Κοινοβουλίου, το τεράστιο κόστος που επωμίζεται η ΔΕΗ από την κυβερνητική απόφαση για την κάλυψη του ελλείμματος του ΕΛΑΠΕ αλλά και από τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ, που υποχρεώνουν - στο όνομα του ανοίγματος  της αγοράς-  τη ΔΕΗ να ενισχύει τους ανταγωνιστές της πουλώντας την παραγωγή της, σε τιμές κάτω του κόστους.

Οι οφειλές προς τη ΔΕΗ, ένα πρόβλημα με μεγάλες διαστάσεις που μάλιστα αφέθηκε - σχεδόν ανεξέλεγκτα – να διογκωθεί, δυναμιτίζει την προοπτική της επιχείρησης και τον καθοριστικό της ρόλο, συνολικά στην Εθνική Οικονομία. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ παρά τις επιθέσεις που δέχθηκε (ακόμα και από κυβερνητικά στελέχη) επανειλημμένα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, καλώντας την Πολιτεία και τη Διοίκηση της ΔΕΗ να πράξουν το αυτονόητο: ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ!

Ελπίζουμε, για το συμφέρον των Ελλήνων καταναλωτών, της ΔΕΗ και της Οικονομίας γενικότερα, ότι η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΔΕΗ θα σταματήσουν τον οικονομικό κατήφορο και θα αποτρέψουν την κατάρρευση μιας επιχείρησης στρατηγικής σημασίας για τη χώρα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ της ΕΣΗΕΑ μέχρι τις 5 το πρωί της Τετάρτης