pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σπύρος Ζαννιάς- Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α.: Συγχαρητήρια στην Πτολεμαΐδα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Ο.Α. Πτολεμαΐδας, 10 γήπεδα green set εκ των οποίων τα 2 κλειστά,  το 5ο Ε1 πρωτάθλημα 2017

για τις κατηγορίες 12, 14, 16, ετών και στην Κοζάνη για τις κατηγορίες 18 ετών.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 370 παιδιά από ολόκληρη την Επικράτεια.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Καρυπίδη και συναντήθηκε με τους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας, κ.κ. Παναγιώτη Πλακεντά και Δημήτρη Καρακασίδη.

Στις συναντήσεις παρόντες ήταν ο Πρόεδρος το Ο.Α. Πτολεμαΐδας & Αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Πέτρος Τσιάρας, ο Έφορος Αγωνιστικού κ. Γιάννης Αθαναηλίδης, ο Έφορος Υλικού & Προμηθειών κ. Δημήτρης Καφές και οι Πρόεδροι των Ενώσεων κ.κ. Πέτρος Τσαρκνιάς και Κώστας Αμουτζόγλου. Την διοργάνωση υποστήριξε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Ιάκωβος Παντελίδης.

Δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπο από τους κ.κ. Σπύρο Ζαννιά, Παναγιώτη Πλακεντά και Πέτρο Τσιάρα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. δήλωσε: « Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ο.Α. Πτολεμαΐδας & Αντιπρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Πέτρο Τσιάρα για τις άοκνες και επίμονες προσπάθειές του, που κατέληξαν στην δημιουργία αυτής της μοναδικής εγκατάστασης, η οποία είναι αναπτυξιακό «εργαλείο» τόσο για το τένις όσο και για την ευρύτερη περιοχή και ανάμεσα στις πέντε καλύτερες στην Ελλάδα. Δεσμεύομαι να εισηγηθώ στο Δ.Σ. την ανάθεση και Διεθνών Πρωταθλημάτων αλλά και Τριεθνών συναντήσεων, διοργανώσεις οι οποίες θα δώσουν ζωή σε αυτό το ζεστό και λειτουργικό χώρο. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την αμέριστη και γενναία προσφορά της στο άθλημά μας. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Πτολεμαΐδας, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην ολοκλήρωση και στη λειτουργία της εγκατάστασης. Τους διαβεβαιώνουμε πως το Κέντρο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας θα αναδειχθεί σε Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Βορείου Ελλάδος.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Πλακεντάς δήλωσε: «Ένα πολύ σημαντικό έργο για τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στη Νεολαία του τόπου μας και στους ανθρώπους της Αντισφαίρισης. Η φιλοξενία στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στη Πτολεμαΐδα, σε αθλητές και συνοδούς από όλη την Ελλάδα, απέδειξε ότι με τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ε.Φ.Ο.Α. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Σπύρο Ζαννιά, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας τον Πρόεδρο του κ. Πέτρο Τσιάρα και όλο το Δ.Σ., την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης και όλους εκείνους τους ανώνυμους εθελοντές που βοήθησαν για να γίνουν οι αγώνες αλλά και να θέσει υποψηφιότητα η Πτολεμαΐδα  για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις.»

Ο Πρόεδρος του Ο.Α Πτολεμαΐδας & Αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. δήλωσε:  «Για την ολοκλήρωση του Κέντρου Αντισφαίρισης , θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Θόδωρο Καρυπίδη , τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Πλακεντά, τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας κ. Σάββα Ζαμανίδη  και τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους 370 αθλητές και τους συνοδούς τους, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην διεξαγωγή του 5ου Ε1 Πανελλαδικού Πρωταθλήματος και όλους του Ομοσπονδιακούς Προπονητές της Ε.Φ.Ο.Α. οι οποίοι ήταν παρόντες στη Διοργάνωση.

Εμείς σαν όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας θα φροντίσουμε οι επόμενες διοργανώσεις να είναι καλύτερες από κάθε άποψη.»

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δείτε την ταινία
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας

Δόξα Βερμίου Πύργων: Τάσος Αραμαδανίδης - Ο προπονητής της αήττητης Πρωταθλήτριας


Η Διοίκηση της Δόξας Βερμίου Πύργων για το 2023 - 2024 συμφ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…