pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ.Ν Κοζάνης - Πτολεμαΐδας «Μαμάτσειο - Μποδοσάκειο»: Βράβευση στελεχών της σε πανελλήνιο συνέδριο που αφορά τις υπηρεσίες υγείας

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το Γ.Ν Κοζάνης - Πτολεμαΐδας «Μαμάτσειο - Μποδοσάκειο» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη βράβευση στελεχών της σε πανελλήνιο συνέδριο που αφορά τις υπηρεσίες υγείας.

Συγκεκριμένα ο προϊστάμενος του τμήματος Πληροφορικής & Οργάνωσης του φορέα Πτολεμαΐδας και συντονιστής των δύο τμημάτων Πληροφορικής του ενιαίου νοσοκομείου Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, Ευθύμιος Καραστογιάννης, με συνεισηγητή τον υπάλληλο του ακτινολογικού τμήματος του φορέα Πτολεμαΐδας, Αδάμ Αδαμίδη, απέσπασε «ΒΡΑΒΕΙΟ» για την εργασία με τίτλο «ΧΡΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ» στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας που διεξήχθη στις 12-14 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ευθύμιος Καραστογιάννης έχει αποσπάσει και στο παρελθόν την τιμητική διάκριση «Εύφημη Μνεία» στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας που διεξήχθη στις 7-8 Οκτωβρίου 2016 στο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και το βραβείο «Καλύτερης Ερευνητικής Εργασίας» στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας που είχε διεξαχθεί στις 22-24 Οκτωβρίου 2010, στην Ηλεία.

Η διοίκηση του Γ.Ν Κοζάνης - Πτολεμαΐδας τους ευχαριστεί για την παρουσία του νοσοκομείου μέσω αυτών σε πανελλήνιο συνέδριο της υγείας και την προβολή σε πανελλαδικό επίπεδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας που προσφέρει το νοσοκομείο προς τους πολίτες.

EK TΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ     

                                         

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες

Ο καιρός για τις επόμενες 6 ημέρες


www.kozani.tv  Δείτε το καιρό αναλυτικά για έξι ημέρες  …

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.