pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Μεγάλης έκτασης επεισόδια στο «Βέρμιο Καρυοχωρίου - Α.Ε. Περδίκκα» | Δείτε τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, παρούσα και η αστυνομία

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σκηνές «ροκ» εξελίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (4-11-2017) στο γήπεδο του Καρυοχωρίου.

Ρεπορτάζ: Τσαρτσιανίδης Χρήστος | www.top-sport.gr

Συγκεκριμένα το Βέρμιο Καρυοχωρίου φιλοξένησε τον Περδίκκα (1-2), σ’ ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου λίγο πριν το τελευταίο «σφύριγμα» από τον κύριο Καρατέρπο, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε «ρινγκ», μεταξύ των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο!

Ο τερματοφύλακας του Καρυοχωρίου θα εκτελέσει γρήγορα ένα άουτ, αλλά η μπάλα θα χτυπήσει «παράνομα» σε παίχτη του Περδίκκα. Εκεί κάπου άρχισαν όλα, αφού πιάστηκαν στα χέρια οι ποδοσφαιριστές, ανταλλάσοντας γροθιές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.top-sport.gr δεν άργησαν να γίνουν ένα κουβάρι, με τις παρεξηγήσεις να παρέρχονται η μία την άλλη με τις βιαιοπραγίες και τις αψιμαχίες να συνεχίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα παρεξηγήσεις υπήρχαν και στην κερκίδα, με τα αίματα να ανάβουν και εκεί.

Ο κύριος Καρατέρπος αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι για περίπου 15 λεπτά και να καλέσει την αστυνομία μαζί με τον παρατηρητή του αγώνα. Η αστυνομία αφού διασφάλισε την ομαλή συνέχεια του αγώνα, ο διαιτητής του παιχνιδιού βγήκε και πάλι στο χόρτο, μοιράζοντας κόκκινες κάρτες. Συγκεκριμένα τρεις κόκκινες κάρτες είδε η ομάδα του Βέρμιου Καρυοχωρίου και ακόμα τρεις κόκκινες η ομάδα του Α.Ε. Περίδκκα, με το παιχνίδι να τελειώνει κάπου εκεί.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης και πλέον θα περιμένουμε τις αποφάσεις της Ε.Π.Σ. Κοζάνης για τις κυρώσεις που θα υπάρξουν, μετά από τόσο σοβαρά επεισόδια μεταξύ των παιχτών και όχι μόνο.

Να αναφέρουμε πως τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο νοσοκομείο, ο ένας εκ των οποίων θα νοσηλευτεί όπως ενημερωθήκαμε. 

Σίγουρα όλα αυτά δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ: Τσαρτσιανίδης Χρήστος | www.top-sport.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
Super Market
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου


Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονί…

Τα βασανιστήρια της Χούντας [video]
Νέα Φτώχεια για τους Δυτικομακεδόνες με τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Π.Σ.) Πυρήνα Ζώνης Απολιγνιτοποίησης (Ζ.ΑΠ.) | του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ