pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ενημέρωση για έγκαιρη υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στον ΟΓΑ για συντομότερη καταβολή του οικογενειακού επιδόματος έτους 2017

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σας ενημερώνουμε ότι, δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων τους ΑΦΜ των οποίων σας επισυνάπτουμε, δήλωσαν την ηλεκτρονική  διεύθυνση σας, στο έντυπο Α21 έτους 2017

για την επικοινωνία μας. Για το λόγο αυτό  παρακαλούμε, όπως τους ενημερώσετε να υποβάλουν, το συντομότερο, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να κριθεί αν  πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των επιδομάτων.

Προκειμένου να πληροφορηθείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται  για κάθε έναν από αυτούς τους δικαιούχους, μπορείτε να αναζητήσετε εξατομικευμένη ενημέρωση από την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr), στο πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων»  καταχωρώντας τον ΑΦΜ, τον  ΑΜΚΑ και τον αριθμό αίτησης Α21. Συγκεκριμένα  μπορείτε να  πληροφορηθείτε αναλυτικά τα  προβλήματα που παρουσιάζει η  κάθε αίτηση Α21 καθώς και ποια δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν για την  επίλυση των προβλημάτων. Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε  στη συνέχεια αν  ολοκληρώθηκε η εξέταση των προσκομισθέντων δικαιολογητικών .

Τα δικαιολογητικά μπορούν  να αποσταλούν ταχυδρομικά  στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΓΑ, Δ/νση 26ης Οκτωβρίου 54-56, Τ.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη,  ή να προσκομίζονται απευθείας στην ανωτέρω  Δ/νση μας..

Ώρες κοινού 09.00-14.00.

Σημειώνουμε τα ακόλουθα.

  1. Δικαιούχοι που έχουν προσκομίσει δικαιολογητικά, να μην τα ξαναστείλουν πλην των περιπτώσεων που μετά την αποστολή τους έλαβαν έγγραφο από τον ΟΓΑ που ορίζονται πλέον συγκεκριμένα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν.

2.Πριν προσκομιστούν δικαιολογητικά παρακαλούμε όπως ελεγχθεί και πάλι αν στο μεσοδιάστημα έχει τακτοποιηθεί η υπόθεση τους με δικαιολογητικά που ήδη προσκόμισαν οι δικαιούχοι.

  1. Ενδεχόμενα κάποιες αιτήσεις Α21 στις οποίες αναγράφεται η δική σας ηλεκτρονική δ/νση να μην έχουν υποβληθεί από σας το τρέχον έτος, αλλά να παρέμεινε η ηλεκτρονική  δ/νση από Α21 προηγούμενου έτους. 

Σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται να κάνετε κάποια ενέργεια. 

 Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

Από την Περιφερειακή Δ/νση ΟΓΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα

Εργατικό ατύχημα για 39χρονο οικοδόμο στην Πτολεμαΐδα


Σοβαρός τραυματισμός 39χρονου οικοδόμου σημειώθηκε σ…

Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.