pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ' Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Πήρε το «ντέρμπι» η Δάφνη Πολυμύλου κόντρα στους Πόντιους Μεσοβούνου (φωτογραφίες - βίντεο)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το «ντέρμπι» του Γ Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης πήρε το απόγευμα της Κυριακής η Δάφνη Πολυμύλου.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν με σκορ 1-0 τους Πόντιους Μεσοβούνου και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που έδωσε και τη νίκη στον Πολύμυλο, πέτυχε ο Μαυρουδής.

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία 250 φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες.

Οι φάσεις:

Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τον Πολύμυλο να χάνει την πρώτη του ευκαιρία στο 23ο λεπτό, μετά από γέμισμα του Αβραμίδη ο Σταυρίδης θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο Τσιτλαχίδης θα μπλοκάρει.

Το Μεσόβουνο θα απαντήσει με τρία απανωτά κόρνερ, τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Σε ένα από αυτά, ο Σπυριδωνίδης θα μπλοκάρει την μπάλα και θα παίξει γρήγορα με τα χέρια, όπου μετά από εξαιρετική συνεργασία των Τετζίδη, Μελλίδη και Σταυρίδη ο Ζενουλάρι θα βγει τετ α τετ αλλά θα πλασάρει άουτ.

Στο 44ο λεπτό ο Πολύμυλος θα κάνει αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Κανονίδη. Στη θέση του θα περάσει Κοκελίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη Πολυμύλου θα ξεκινήσει δυνατά και στο 50ο λεπτό ο Σταυρίδης θα βρεθεί μέσα στην περιοχή μετά από κάθετη πάσα του Τετζίδη, όπου το πλασέ του θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι.

Το Μεσόβουνο θα απαντήσει στις ευκαιρίες, με τον Χατζηιωαννίδη, ο οποίος θα κάνει το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή (57ο λεπτό), αλλά ο Σπυριδωνίδης θα αποκρούσει εντυπωσιακά.

Στην αμέσως επόμενη φάση (59ο λεπτό) το Μεσόβουνο θα κερδίσει φάουλ σε πολύ καλή θέση, με τον Χατζηιωαννίδη να εκτελεί το εκτελεί και τον Σπυριδωνίδη να αποκρούει και πάλι την μπάλα, κρατώντας το μηδέν.

Στη συνέχεια η Δάφνη Πολυμύλου ανέβασε τις γραμμές της. Στο 63’ θα γίνει κάθετη πάσα του Μελλίδη προς τον Μαυρουδή, με τον τελευταίο να τον προλαβαίνει ο Τσιτλαχίδης, ο οποίος μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 65' κομπίνα σε φάουλ του Πολυμύλου, με Μελλίδα Α., Μαυρουδή και Μελλίδη Λ., με τον τελευταίο να σουτάρει συρτά και η μπάλα να περνάει σύριζα από το δοκάρι.

Στο 69’ εκτέλεση κόρνερ από τον Πολύμυλο, με τον Τετζίδη να εκτελεί στο πρώτο δοκάρι, και ο Μαυρουδής με κοντινή προβολή θα ανοίξει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το 1-0.

Το Μεσόβουνο πίεσε για τα εναπομείναντα λεπτά, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα με τον Πολύμυλο να βγαίνει σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους νικητές, η οποίοι έφτασαν τους 12 βαθμούς και «φιγουράρουν» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά το Μεσόβουνο για την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου όπως και τον κόσμο που βρέθηκε πάλι στο πλευρό της ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δάφνη Πολυμύλου: Σπυριδωνίδης, Πλιάκης, Κανονίδης, Μελλίδης Ε., Αβραμίδης, Μελλίδης Α., Τετζίδης, Σταυρίδης, Ταϊγανίδης, Μαυρουδής, Ζενουλάρι

Α.Σ. Ποντίων Μεσοβούνου: Τσιτλαχίδης, Τσαρτσιανίδης, Αϊβαζίδης, Χαϊτίδης, Πουκερίδης, Ιγνατιάδης, Μποζ, Χατζηιωαννίδης, Κατωτικίδης Δ., Κατωτικίδης Ι. Ακριτίδης

Δείτε το γκολ: 

http://top-sport.gr/

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…