pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Γ' Εθνική: Οι φάσεις τα γκολ και η συνέντευξη τύπου από το "Μακεδονικός Φούφας - Ερμής Αμυνταίου 2-0" (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Επιστροφή στις νίκες και 2η θέση ο ΦΟΥΦΑΣ !

Άνετη νίκη με 2-0 για την ομάδα της Πτολεμαΐδας σε ένα όμορφο ανταγωνιστικό παιχνίδι

που απόλαυσαν περισσότεροι από 500 φίλαθλοι στο δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης.

Η ομάδα του Μακεδονικού κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5 λεπτό της αναμέτρησης μετά από κόρνερ του Τοπάλη ο Τακίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περπερίδη γράφοντας το 1-0. Η ομάδα του Ερμή πήρε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε μέχρι και το τέλος να κάνει τίποτα σημαντικό. Το πρώτο σουτ στην εστία του Παπαδόπουλου ήρθε στο 80 λεπτό χωρίς να τον ανησυχήσει ιδιαίτερα!

Ο Φούφας στο πρώτο μέρος είχε καλές στιγμές με τον Ματούλα να σουτάρει από πλάγια η μπάλα να πηγαίνει μόλις άουτ και με τον Τοπάλη εκτός περιοχής να μπλοκάρει σταθερά ο Περπερίδης, όπως και στο απευθείας χτύπημα κόρνερ του ίδιου ο Τερματοφύλακας του Ερμή έδιωξε πάνω στην γραμμή!

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, πολύ λίγες φάσεις όμως και στο 85 λεπτό έγινε το τελικό 2-0 μετά από σέντρα του Μόσχου η μπάλα πήγε στον αμυντικό του Ερμή Γιορετζίδη και κατέληξε στο τέρμα τις ομάδας του.
Αυτό ηταν το 8ο φετινό παιχνίδι για την ομάδα του ΦΟΥΦΑ, το οποίο την βρίσκει μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας .

Διαιτητής: Σιδερίδης

Βοηθοί: Πρεσπάρης- Σιδερίδης

Συνθέσεις:

Μακεδονικός Φούφας: Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος (74ο Πιρίτσαους), Χαραλαμπίδης (45ο Κοπατσάρης), Τζουβάρας, Τακίδης, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος, Δούφας (34ο Καλογιαννίδης), Τοπάλης, Ματούλας (65ο Μόσχος), Γκελοσάνι.

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Γιορετζίδης,Δόνες (81ο Σελα), Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης (75ο Χαραλαμπίδης), Θεοδουλίδης, Σερσέμης, Τριανταφύλλου, Τσορλίνης (61ο Χαϊτίδης), Μαυροματίδης.

 

http://top-sport.gr/

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv