pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

www.kozani.tv | Ανασκόπηση 2017 - Απρίλιος (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με αποδοκιμασίες και μικροένταση η είσοδος του Υπουργού Ενέργειας Γ. Σταθάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (video).

Στην Κοζάνη βρέθηκε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης για ενημέρωση σχετικά με το θέμα της πώλησης λιγνιτικών μονάδων. Μετά από την περιοδεία του στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου και στη νέα μονάδα «Πτολεμαϊδα 5» έφτασε στο διοικητήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το Περιφερειακό Συμβούλιο όπου τον υποδέχθηκαν συνδικαλιστές της ΔΕΗ με αποδοκιμασίες.

Επίσκεψη Σταθάκη στη ΔΕΗ

https://www.youtube.com/watch?v=ptHHHDrp31s

Επεισοδιακή η έναρξη του 35ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Αναλυτικό ρεπορτάζ με τα επεισόδια και τις δηλώσεις των παρατάξεων (video)

Με επεισόδια και ένταση μεταξύ των συνδικαλιστών "στιγματίστηκε" το 35ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης την Κυριακή 4 Απριλίου. Η απόρριψη ή μη επτά σωματείων "φαντάσματα" ή "σφραγίδα" όπως τα χαρακτηρίζουν οι παρατάξεις, στάθηκε αφορμή να ανάψουν τα αίματα ειδικά όταν κατά την ψηφοφορία εντοπίστηκε να ψηφίζει μη νομιμοποιημένος σύνεδρος. Μετά από μια διακοπή λόγω της έντασης η διαδικασία συνεχίστηκε ομαλά μέχρι τις 16:30 όταν και το συνέδριο ολοκληρώθηκε.

Μεγάλο και δυναμικό το "όχι" στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ στο συλλαλητήριο της Πτολεμαϊδας. Αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις και πλάνα (video)

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ στην Πτολεμαϊδα κατά της πώλησης λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ. Εκκλησία, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι,

φορείς, επαγγελματίες, πολίτες διαδήλωσαν δυναμικά το απόγευμα της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαϊδας στέλνοντας μήνυμα στην Κυβέρνηση να μην πουλήσει σε ιδιώτες μονάδες της επιχείρησης. Από τις 6:30 το απόγευμα οι καμπάνες των εκκλησιών της περιοχής χτυπούσαν πένθιμα για μία ώρα ενώ οι συνδικαλιστές με σκληρά λόγια επιτέθηκαν στην Κυβέρνηση διαμηνύοντας πως οι κινητοποιήσεις θα είναι ακόμη πιο δυναμικές αν προχωρήσει το σχέδιο της ιδιωτικοποίησης και πώλησης μονάδων.

Φωτιές άναψαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης οι απευθείας αναθέσεις του ΟΑΠΝ για τις Αποκριές. Η στιγμή της έντασης μεταξύ των δημοτικών συμβούλων (video)

Τρεις απευθείας αναθέσεις σε πρόσωπα που "συνδέονται μεταξύ τους" κατήγγειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λάζαρος Μαλούτας και ζήτησε το θέμα να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά τη συζήτηση υπήρξε ένταση μεταξύ συμβούλων της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να "ανάψουν τα αίματα".

εκίνησαν έναν Μαραθώνιο...ζωής! Δρομείς από τη Νεάπολη Κοζάνης στον Διεθνή Μαραθώνιο του Ρότερνταμ (video)

Άλλαξε η ζωής τους από τη στιγμή που φόρεσαν τα αθλητικά παπούτσια και πήραν τους...δρόμους! Ο λόγος για μια παρέα δρομέων από τη Νεάπολη Κοζάνης , μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης, οι οποίοι από τη μια στιγμή στην άλλη έγιναν Μαραθωνοδρόμοι και συμμετέχουν σε Διεθνείς και όχι μόνο διοργανώσεις. Οι δρομείς από τη Νεάπολη συμμετέχουν στον Διεθνή Μαραθώνιο του Ρότερνταμ και μίλησαν στο www.kozani.tv για το πως άλλαξε η ζωής τους και τις εμπειρίες τους

Περίπου 100 κρούσματα λύσσας στη χώρα από το 2012 / Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί από αέρος (video)

Στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην ΠΕ Κοζάνης εμφανίστηκε το 2012 το πρώτο κρούσμα λύσσας στην Ελλάδα έπειτα από πολλά χρόνια. Συνολικά τα κρούσματα στη χώρα μέχρι σήμερα ανέρχονται σε περίπου 100 με τους εμβολιασμούς από αέρα να συνεχίζονται και να πραγματοποιούνται πλέον δυο φορές τον χρόνο.

Δυστύχημα με ελικόπτερο Χιούι στο Σαραντάπορο (Βίντεο)

Το στίγμα του ελικοπτέρου χάθηκε από τα ραντάρ στις 7:50 το πρωί λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από την 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα. Μετά την κήρυξη συναγερμού στις 9 το πρωί το ελικόπτερο εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε ένα ύψωμα δίπλα ακριβώς από το 68ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λάρισας - Κοζάνης. Στις 11 και όταν το διασωστικό ελικόπτερο έφτασε στο σημείο για να παραλάβει την τραυματία, το μοναδικό τηλεοπτικό συνεργείο που βρισκόταν στην περιοχή και κατέγραψε τη διάσωση ήταν του www.kozani.tv.

Μετά την απομάκρυνση της 26χρονης από το σημείο της συντριβής στήθηκε επιχείρηση για την περισυλλογή και μεταφορά των σορών των τεσσάρων επιβαινόντων του ελικοπτέρου στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Σχεδόν ολοκληρωτική η καταστροφή στο Βελβεντό από τη σφοδρή χαλαζόπτωση. Τι δηλώνουν αγρότες, γεωπόνοι και συνεταιρισμοί (video)

Σχεδόν ολοκληρωτική είναι η ζημιά στον κάμπο του Βελβεντού από τη σφοδρή χαλαζόπτωση του Μεγάλου Σαββάτου. Οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών μιλούν για μεγάλο πλήγμα στην παραγωγή και οι αγρότες δηλώνουν απαισιόδοξοι για τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ κλιμάκιο του οποίου επισκέφθηκε χθες Τετάρτη την περιοχή.

Σχεδόν ολοκληρωτική η καταστροφή στα κεράσια στον κάμπο του Μεσοβούνου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Έκκληση στον ΕΛΓΑ για άμεση αυτοψία. Τι λένε οι καλλιεργητές (βίντεο)

Η χαμηλή θερμοκρασία και το κρύο στο τέλος του Απρίλη"έκαψαν" το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής κερασιών στον κάμπο του Μεσοβούνου. Οι καλλιεργητές, οι οποίοι ακόμη περιμένουν αποζημιώσεις από περυσινές ζημιές, κάνουν έκκληση στα συνεργεία του ΕΛΓΑ να επισκεφθούν άμεσα την περιοχή για να καταγράψουν τη μεγάλη ζημιά και να προχωρήσει άμεσα η πληρωμή αποζημιώσεων.

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Super Market
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο