pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

www.kozani.tv | Ανασκόπηση 2017 - Ιούλιος (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα "Γεμίζει" το 2019 με φυσικό αέριο ο TAP. Πως θα διανεμηθεί στη Δυτική Μακεδονία από τους δυο σταθμούς σε Καστοριά και Πτολεμαϊδα (video).

Σύσκεψη για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων μέχρι το 2019 όταν και θα ξεκινήσει η διανομή του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κοζάνη παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΔΑ Θόδωρου Τερζόπουλου. Η σύσκεψη έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη παρουσία δημάρχων της περιφέρειας απ όπου διέρχεται ο αγωγός.

Η σπεσιαλιτέ του... Σεφ Ηλία Πατιού στην καντίνα του κόμβου των Κοίλων (video)

Πρόκειται ισως για την πιο ξακουστή καντίνα της Κοζάνης η οποία κάνει και ντιλίβερι! Ο λόγος για την καντίνα του 38χρονου Ηλία Πατιού ο οποίος 12 χρόνια τώρα φοράει το χαμόγελό του και χαρίζει τη θετική του ενέργεια στους πελάτες του. Σε ρόλο...σεφ ο Ηλίας μαγείρεψε μπροστά στην κάμερα του www.kozani.tv την σπεσιαλιτέ του που ονομάζεται "Super Food".

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού για τη ΔΕΗ με τους δημάρχους Κοζάνης Πτολεμαΐδας, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ (video)

Με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη και τους Δημάρχους Κοζάνης και Εορδαίας συναντήθηκε στις 12 Ιουλίου στην Κοζάνη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μίλησε στο 1ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας έγιναν επεισόδια με διαδηλωτές.

Ο Επικ. Καθηγητής Ν. Παναγιώτου στο www.kozani.tv / Βραβεύεται από την Google για την έρευνά του σχετικά με το μέλλον των ΜΜΕ (video)

Τη διάκριση της Google ανάμεσα σε 988 προτάσεις από 27 χώρες απέσπασε η έρευνα του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Δημοσιογραφίας ΑΠΘ Νίκου Παναγιώτου σχετικά με το μέλλον των ΜΜΕ και την αλλαγή της "τάσης" της ενημέρωσης του κοινού που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια. Ο Καστοριανός ερευνητής θα χρηματοδοτηθεί από τη Google για να παραδώσει το πρωτότυπο αυτό project σε περίπου ένα χρόνο.

Η τελευταία προσγείωση στην Κύπρο την ώρα της εισβολής: Ο Κυβερνήτης Α. Μαρνέρος μιλά στο www.kozani.tv για την ημέρα του 'Αττίλα" (video)

43 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και την επιχείρηση "Αττίλας" που άφησε πίσω της χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους. Το www.kozani.tv ταξίδεψε στην Κύπρο και στο κλειστό αεροδρόμιο της Λευκωσίας μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Αεροπορίας "Απογείωση" και μίλησε με τον πρώην Κυβερνήτη των Κυπριακών Αερογραμμών Αδάμο Μαρνέρο για την τελευταία του προσγείωση την ημέρα της εισβολής στο αεροδρόμιο. Δείτε τα πλάνα του hellastv.de και το ρεπορτάζ του www.kozani.tv:

Και επίσημα στον Δήμο Κοζάνης ο χώρος του σιδηροδρομικού σταθμού. Ποιες οι φάσεις της ανάπλασης και το χρονοδιάγραμμα του έργου (video)

Στην υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης στον Δήμο Κοζάνης προχώρησαν το μεσημέρι της 24ης Ιουλίου και επίσημα οι εμπλεκόμενοι φορείς ΟΣΕ και ΓΑΙΟΣΕ για 99 χρόνια. Ο χώρος του σιδηροδρομικού σταθμού θα αναπλαστεί μαζί με τις οδούς Ολύμπου και Αριστοτέλους καθώς και την πλατεία Λασσάνη και αναμένεται αν αλλάξει η εικόνα της πόλης.

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά |  ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ  (video)

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά | ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (video)


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο κανάλι του zaraleaks…