pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

www.kozani.tv | Ανασκόπηση 2017 - Δεκέμβριος (video)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η επεισοδιακή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το έργο "Αγία Όλγα" στη Φλώρινα. Αναλυτικό ρεπορτάζ με τοποθετήσεις των παρατάξεων (video).

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας το βράδυ της Παρασκευής με θέμα το έργο της Παιδόπολης "Αγία Όλγα" στη Φλώρινα. Η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας και την έκπτωση από το αξίωμά του Περιφερειακού Συμβούλου Σάββα Σαπαλίδη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να προωθεί το θέμα για έλεγχο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και να κατηγορεί ταυτόχρονα την αντιπολίτευση για "ψέμματα" και "αλλαγή ατζέντας".

Ομάδα μηχανικών από την Κοζάνη μελετά 7 πετρογέφυρα και 32 ναούς στην ΠΕ Γρεβενών και συμβάλει στην αποτίμησή τους (video)

Στην αποτίμηση κατάστασης 39 μνημείων της ΠΕ Γρεβενών προχώρησε μια ομάδα μηχανικών του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας η οποία μαζί με άλλους δυο φορείς συμβάλλουν στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου. Οι μηχανικοί θα παρουσιάσουν την έρευνά τους αύριο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών.

Το συλλαλητήριο κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ στη Φλώρινα. Αναλυτικό ρεπορτάζ (video)

"Όχι" στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες είπε σήμερα η Φλώρινα με την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία. Συνδικάτα, αυτοδιοίκηση και φορείς φωνάζοντας συνθήματα και με πανό δήλωσαν πως δεν θα επιτρέψουν την πώληση μονάδων σε ιδιώτες και θα προχωρήσουν σε απεργίες.

"Αυτόνομη" η τηλεθέρμανση Αμυνταίου με βιομάζα (video)

Τη θερμική περίοδο 2019-2020 η Τηλεθέρμανση Αμυνταίου και της ευρύτερης περιοχής θα παρέχει θερμική ενέργεια που θα προέρχεται από καύση βιομάζας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο kozani.tv ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ Ευθύμιος Χαριτίδης. Πρόκειται για ένα μεγαλόπνοο σχέδιο της Δημοτικής Επιχείρησης που παίρνει σάρκα και οστά και αποκτά την αυτονομίας της λέγοντας "αντίο" στην εξάρτησή της από τις ατμοηλεκτρικές μονάδες της ΔΕΗ.

Στην κορυφή της Ευρωπαϊκής πυραμίδας στην κατηγορία φρούτων για σύγχρονη και βιώσιμη γεωργία ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Τι λέει ο συνεταιρισμός για τη διάκριση (video)

Στην κορυφή της Ευρωπαϊκής πυραμίδας ως πρότυπο σύγχρονης και βιώσιμης γεωργίας στην κατηγορία φρούτων, αναδείχθηκε ο συνεταιρισμός του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού με τα ροδάκινα και νεκταρίνια "velvita" από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση που δίνει υπεραξία στα προϊόντα του ΑΣΕΠΟΠ και στον ίδιο τον συνεταιρισμό και κατατάσσει τον συνεταιρισμό στους καλύτερους της Ευρώπης.

Γιώργος Χιωτίδης: "Η ανησυχία για τη λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής ήταν μάλλον υπερβολική". Τι λέει για τη σημερινή λειτουργία της κλινικής και τι προβλέπεται για το 2018 (video)

Τους ρυθμούς της φαίνεται πως βρήκε ξανά η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης μετά τη διευθέτηση των ζητημάτων που υπήρχαν με τους επικουρικούς γιατρούς. Σύμφωνα με τον Διοικητή Γιώργο Χιωτίδη η λειτουργία της κλινικής έχει ομαλοποιηθεί και η ανησυχία που είχε προκληθεί ήταν "υπερβολική" όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Σε... Εθνική Οδό περπατούν οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Κοζάνη. Χρόνιο το πρόβλημα έλλειψης πεζοδρομίου. Η λύση που προτείνει ο Δήμος (video)

Την "Εθνική Οδό" Κοζάνης - Θεσσαλονίκης περπατούν καθημερινά οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για να φτάσουν στις εγκαταστάσεις της σχολής τους στην Κοζάνη. Η έλλειψη πεζοδρομίου στον συγκεκριμένο δρόμο αποτελεί χρόνιο πρόβλημα και το αίτημα της φοιτητικής κοινότητας είναι Περιφέρεια και Δήμος να βρουν λύση για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΠΑ Research μιλά στο www.kozani.tv για τη μεγάλη δημοσκόπηση στη Δυτική Μακεδονία. Ποια είναι τα στοιχεία της έρευνας που ξεχωρίζουν (video)

Στο www.kozani.tv μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΠΑ Research Τάσος Γεωργιάδης σχετικά με τη μεγάλη δημοσκόπηση που γίνεται για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία και αφορά στη δημοτικότητα των Βουλευτών των τεσσάρων νομών της Περιφέρειας, των Δημάρχων των πρωτευουσών των νομών αυτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Γεωργιάδης εξηγεί ποια στοιχεία της δημοσκόπησης που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Το www.kozani.tv παρουσιάζει για τη Δυτική Μακεδονία τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της ΚΑΠΑ Research για τις 13 Περιφέρειες της χώρας. Τι λέει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Τάσος Γεωργιάδης (video)

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία προέκυψαν από την πανελλαδική συνδρομητική έρευνα της ΚΑΠΑ Research στις 13 Περιφέρειες της χώρας σχετικά με την πρόθεση ψήφου, την παράσταση νίκης και τους πολιτικούς αρχηγούς. Πρόκειται για την επεξεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο των αποτελεσμάτων της έρευνας κατά τόπους που παρουσίασε πριν λίγες μέρες για τη Δυτική Μακεδονία το www.kozani.tv. Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΠΑ Research Τάσο Γεωργιάδη το μεγάλο συνολικά δείγμα 12.783 ατόμων δείχνει, μεταξύ άλλων, με αξιοπιστία πως τα κόμματα με τους πολίτες έχουν απομακρυνθεί πολύ.

Πολύ κοντά στο να του παραχωρηθεί το "Ξενία" βρίσκεται ο Δήμος Κοζάνης. Δείτε σημερινές εικόνες από το εσωτερικό του πρώην ξενοδοχείου (video)

Πολύ κοντά στην αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου "Ξενία" βρίσκεται ο Δήμος Κοζάνης μετά τα αισιόδοξα μηνύματα που πήρε από τη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας πήρε απόφαση πιθανής παραχώρησης του "Ξενία" στον Δήμο κάτω υπό συγκεκριμένους διαπραγματεύσιμους όρους.

Άνοιξε για μια βραδιά «Ο Μύλος του Χασάπη» μετά από 20 χρόνια (video)

Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια το γνωστό μπαρ της Κοζάνης "Ο Μύλος του Χασάπη" άνοιξε για μια και μόνο βραδιά το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. Ιδιοκτήτες και παλιό προσωπικό "έπιασαν" και πάλι δουλειά και θυμήθηκαν τα παλιά σε ένα πάρτι που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα από την κάβα θα δοθούν στον Σύλλογο "Ηλιαχτίδα". Δείτε στο βίντεο του www.kozani.tv τι δηλώνουν ιδιοκτήτες και το παλιό προσωπικό.

Η Κοζάνη αποχαιρέτησε την ευεργέτιδα της Ρηγούλα Βαντή. Τι λένε για τη Ρηγούλα οι Κοζανίτες που την έζησαν (video)

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Κοζάνης "Πανδώρα" η Κοζάνη αποχαιρέτησε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου την ευεργέτιδα της Ρηγούλα, σύζυγο εν ζωή Διαμαντή Βαντή. Η Ρηγούλα Βουλγαρέλη-Βαντή με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη δίπλα στον αείμνηστο σύζυγό της Διαμαντή αγάπησε την Κοζάνη και την έκανε πατρίδα της.

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Super Market
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου

Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας - Κάνε την αίτησή σου


Θέσεις εργασίας στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονί…

Νέα Φτώχεια για τους Δυτικομακεδόνες με τα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια (Ε.Π.Σ.) Πυρήνα Ζώνης Απολιγνιτοποίησης (Ζ.ΑΠ.) | του ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ