pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Στις 14 Ιανουαρίου το ανανεωμένο Πριν

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία για την έκδοση του ανανεωμένου, σε εμφάνιση και (ελπίζουμε) περιεχόμενο, φύλλου του Πριν, που θα βρίσκεται στα χέρια σας από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Μετά από αρκετές συζητήσεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες με φίλους, συναγωνιστές και συντρόφους, από τις οποίες προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει συλλογικά, ως συντακτική ομάδα και όχι μόνο.

Επιδιώκουμε να φτιάξουμε μια εφημερίδα πιο χρήσιμη, πιο αποκαλυπτική και πιο βαθιά, που θα είναι κοντά στις αγωνίες και τις ανάγκες του κόσμου της δουλειάς, που θα αφουγκράζεται τις αναζητήσεις του πιο ανυπότακτου και μαχόμενου τμήματός της, των οργανωμένων και ανένταχτων αγωνιστών. Μια εφημερίδα που, ταυτόχρονα, θα συμβάλει δημιουργικά και στο μέτρο που της αναλογεί στην προσπάθεια ενίσχυσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και στο μεγάλο και ιστορικό εγχείρημα της αντικαπιταλιστικής ανατροπής και της κομμουνιστικής επαναθεμελίωσης.

Είμαστε σε θέση να κοιτάμε μακριά, χάρη στη μεγάλη και πολύχρονη προσφορά της «παλιάς φρουράς», καταρχάς του Γιώργου Δελαστίκ. Σε αυτή την προσπάθεια, όχι απλώς δεν περισσεύει κανείς από τους «παλιούς», αλλά έχουμε ανάγκη από ενίσχυση, κυρίως από τη νέα γενιά. Το στοίχημα είναι αναμφίβολα δύσκολο, ειδικά στην εποχή της αυτοκρατορίας του Διαδικτύου και της φαστ-φουντ (παρα)πληροφόρησης. Αισιοδοξούμε, ωστόσο, ότι μπορούμε να το κερδίσουμε και να βγούμε –μαζί και το Πριν– πιο δυνατοί από αυτή την πρόκληση. Για να το πετύχουμε είναι απολύτως αναγκαία η οικονομική μας επιβίωση και αυτοδυναμία. Γι’ αυτό και καλούμε τους αγωνιστές, τους ανυπότακτους, τους επαναστάτες να στηρίξουν μια εφημερίδα (και σύντομα μια ανανεωμένη και λειτουργική ιστοσελίδα) που φιλοδοξεί να είναι δική τους.

ΠΗΓΗ: prin.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζει ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 27 Απριλίου


Την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, που εορτάζεται στις 29 Απριλ…

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας:

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας: "Ζητούμενο η νίκη σε ένα παιχνίδι τελικός"


Την ήδη υποβιβασμένη Καστοριά θα υποδεχθεί αύριο Τετά…

Super Market