pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου "Επέκταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Κομνηνών Βερμίου Δήμου Εορδαίας"

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα   7 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Κατάστημα , μεταξύ του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και του εκπροσώπου της εργοληπτικής επιχείρησης ΜΕΕΠ Θεόδωρου Τσολακίδη »

, η σύμβαση του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΟΜΝΗΝΩΝ Δ.Ε. ΒΕΡΜΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» .

Αντικείμενο του έργου είναι οι εξής εργασίες : -Χωματουργικά , Αντιμετώπιση υδάτων, Αντιστηρίξεις , Έργα προστασίας κοίτης και πρανών , Σήμανση -Ασφάλιση, Εργασίες Οδοποιίας –Οδοστρωσίας , Λοιπές προστατευτικές κατασκευές, Εργασίες πράσινου και περιβαλλοντικών αποκαταστάσεων.    

-Κατασκευές από σκυρόδεμα, Στεγανοποιήσεις –Αρμοί, Οικοδομικές εργασίες , Λοιπές εργασίες .

-Μεταλλικά στοιχεία και κατασκευές , Σωληνώσεις –Δίκτυα , Συσκευές δικτύων σωληνώσεων, Εργασίες υδρογεωτρήσεων, Εργασίες επισκευών, Συντηρήσεων, Λοιπών κατασκευών δικτύων (Οδικών, κ.λ.π.)

Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση ,σύμφωνα νε τον Δήμαρχο Εορδαίας , που έχριζε εφαρμογής εδώ και χρόνια , καθώς   θα συμβάλλει στην ομαλή υδροδότηση όλων των σημείων της Τ.Κ. Κομνηνών .

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 89.000,00 Ευρώ , ενώ το τελικό ποσό της Σύμβασης είναι 43.249,96 Ευρώ.

Ο συμβατικός χρόνος περαίωσης της εργολαβίας είναι ογδόντα (80) ημέρες από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης και τον ορισμό των επιβλεπόντων μηχανικών .  

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv