pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

O Πετρούνιας διασύρει το σόου Αυγενάκη: «Είμαστε επτά μήνες απλήρωτοι»!

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Την τραγική κατάσταση που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό και όσα περνάει εκείνος και οι συναθλητές του παρουσίασε γλαφυρά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ξέσπασε μπροστά στον υφυπουργό αθλητισμού, τονίζοντας ότι τόσο εκείνος όσο και οι συναθλητές του είναι επτά μήνες απλήρωτοι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μπροστά στον υφυπουργό που ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί εκ μέρους της κυβέρνησης δεν «μάσησε» τα λόγια του. Πρωταθλητής στους κρίκους. Πρωταθλητής και μπροστάρης και στη ζωή. Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάλασε το σόου που πήγε να στήσει ο Αυγενάκης για το Χρυσό Μετάλλιο που πήρε ο κορυφαίος  αθλητής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την άγριες συνθήκες που βιώνουν οι Έλληνες αθλητές μπροστά στον υπουργό που …τόλμησε να στήσει «φιέστα» όταν η κυβέρνηση του έχει απλήρωτους για μήνες τους αθλητές. Ο Πετρούνιας διέσυρε τους …αρμοδίους που στήθηκαν για να βγάλουν φωτογραφία με το μετάλλιο…

Παρόμοια αναφορά έκανε και ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης που υπογράμμισε ότι κάποια στιγμή τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξη.

Ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε για το πού αφιερώνει το μετάλλιό του: «Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μην συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκηση. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς»… 

Ο Πετρούνιας ουσιαστικά αποκάλυψε την άθλια πολιτική της κυβέρνησης. Μια πολιτική που βάζει στον «πάγο» τους μισθούς των αθλητών και τους …σπρώχνει στη λογική των χορηγών. 

Ο ίδιος μίλησε και για το χρυσό μετάλλιο και ανέφερε: «Η γυμναστική παρά τις αντιξοότητες θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών και κορωνοϊού να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν παλαιότερα. Είμαι σίγουρος πώς η συνέχεια θα είναι λαμπρή».

Για το στοίχημα των Ολυμπακών: «Εν όψει Ολυμπιακών σε προσωπικό επίπεδο μου δίνει πάρα πολύ δύναμη και μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα μπορέσω να διεκδικήσω ξανά το Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο, δεδομένου ότι καταφέραμε να πάρουμε ένα τόσο καλό σκορ με ένα μικρό βήμα στην έξοδο. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό μήνυμα. Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και τις παλιές μας συνήθειες. Θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω να κάνω τους Έλληνες περήφανους».

ΠΗΓΗ: www.imerodromos.gr

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας