pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ: Υπεγράφη η νέα ΕΣΣΕ Προσωπικού ΑΔΜΗΕ (2021-2024)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Υπεγράφη σήμερα 28 Απριλίου 2021 η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) Προσωπικού ΑΔΜΗΕ ΑΕ, μεταξύ της διοίκησης της εταιρίας και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ.

Η νέα τριετής ΕΣΣΕ αποτελεί άλλη μία κατάκτηση των εργαζομένων και του Συνδικάτου καθώς είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και διεκδίκησης και διασφαλίζει πραγματικά τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Με τη νέα σύμβαση επιλύονται ζητήματα του παρελθόντος και αντιμετωπίζονται νέα. Αν και δεν επιλύεται το σύνολο των προβλημάτων το «συνολικό άθροισμα» είναι θετικό και η Ομοσπονδία μαζί με τα Σωματεία-Μέλη της , μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και εξαντλητικό διάλογο, θα συνεχίσει να εργάζεται για την οριστική διευθέτησή τους.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων καθώς και για το πνεύμα συνεργασίας και τον εποικοδομητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα διάφορα θέματα η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ ΑΕ συμβάλλοντας στην εργασιακή ειρήνη.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ

και σε όλους τους εργαζόμενους

Χρόνια Πολλά , Καλό Πάσχα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοφιλή Νέα

Super Market
Στις Κοινότητες Μεσοβούνου και Πύργων του Δήμου Εορδαίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος:
Δήμος Εορδαίας: Βίντεο από την Αποκριάτικη παρέλαση στην Πτολεμαΐδα - Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
Ο Καιρός την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας I kozani.tv
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο kozani.tv: Τα όρια της σάτιρας βρίσκονται στα όρια του σύμπαντoς... | Μια συνέντευξη με αφορμή τις παραστάσεις του στην Πτολεμαΐδα την Παρασκευή 22 και στην Κοζάνη το Σάββατο 23 Μαρτίου ! (Δείτε το video)
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλεσμένος στο kozani.tv & στο ptolemaida.tv την Κυριακή το μεσημέρι !
Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία

Πτολεμαΐδα: Εφημερεύοντα φαρμακεία


Οι Εφημερίες των φ&alph…

Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η τελευταία παράσταση της Ποντιακής Κωμωδίας  «Εφώταξεν ο φέγγο μ’» στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας