pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ανζελίκ Κουρούνη: Η ταινία μου, η μοναδική ταινία που έγινε για τη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι μια παρακαταθήκη για τον κόσμο (Ηχητικό)

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα «Το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή. Υπόθεση όλων μας» αφορά τη σημαντικότερη στιγμή της νεοελληνικής ιστορίας μετά την πτώση της Χούντας».

Η σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική υπόθεση» που έκανε τον γύρο του πλανήτη, έχει έτοιμη και την επόμενη ταινία της που με τίτλο «Χρυσή Αυγή. Υπόθεση όλων μας» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου, ενταγμένη στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. 

Μ΄αυτή την αφορμή μίλησε Στο Κόκκινο για τις δυσκολότερες στιγμές που πέρασε με τους συνεργάτες της στα γυρίσματα. Για την ψυχική φόρτιση της 7ης Οκτωβρίου 2020, την ετυμηγορία στο Εφετείο και τη γιορτή της Δημοκρατίας που «χάλασε ο κος Χρυσοχοΐδης χωρίς ποτέ να εξηγήσει πειστικά γιατί».  Για τους φόβους και τις αγωνίες της μέχρι εκείνη τη μέρα. Για τις μεγαλύτερες δυσκολίες.  

«Ποτέ δεν έκανα ελαφριές ταινίες. Είμαι πολύ κακή σ αυτό. Ήξερα πως να προσεγγίσω πονεμένους ανθρώπους. Με τη Μάγδα Φύσσα πέρασαν όμως δυο χρόνια μέχρι να τολμήσω να της ζητήσω κάτι. Και η συνέντευξη μαζί της ήταν ό,τι δυσκολότερο έχω κάνει έως τώρα…», εξομολογήθηκε η Ανζελίκ Κουρούνη, διευκρινίζοντας ότι το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή. Υπόθεση όλων μας» είναι «μία ταινία του κόσμου γιατί αφορά τη σημαντικότερη στιγμή της νεοελληνικής ιστορίας μετά την πτώση της Χούντας. Γιατί οι χαρακτήρες της ταινίας είναι ο κόσμος. Γιατί η χρηματοδότηση της ταινίας προήλθε κατά ένα μεγάλο μέρος από τον κόσμο. Γιατί ανήκει στον κόσμο». 

Η ταινία έχει ήδη επιλεγεί και από πολλά άλλα διεθνή φεστιβάλ, δεν έχει όμως βρει διανομή για την προβολή της στις ελληνικές αίθουσες. Λεπτομέρειες για την ταινία και το crowfunding που συνεχίζεται, στην ειδική σελίδα του ντοκιμαντέρ  https://goldendawnapublicaffair.com.

ΠΗΓΗ: www.avgi.gr

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv