pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μπαίνει στη μάχη ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ολοκληρώνεται το παζλ των εσωκομματικών διεργασιών στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει της εκλογής ηγεσίας από τη βάση, τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό.

Με συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής" ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος διαψεύδοντας τις φήμες ότι θα έκανε πίσω. Οι δημοσκοπήσεις που τον έδειχναν να χάνει έδαφος έναντι του Α. Λοβέρδου πιθανώς θα έπαιξαν ρόλο, ενώ και από τον κύκλο στελεχών που τον υποστηρίζει του ασκήθηκαν πιέσεις να βγει μπροστά και να ξεκινήσει την καμπάνια του.

Τον Σεπτέμβριο, όπως όλα δείχνουν, θα φανεί αν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Καστανίδης θα ανακοινώσουν τη δική τους υποψηφιότητα και τότε θα διαμορφωθεί πλήρως το σκηνικό. Είναι ο μήνας που θα παρθεί η απόφαση για τον καθορισμό της ημερομηνίας εκλογής από τη βάση και, προφανώς, η υγειονομική κατάσταση θα επηρεάσει τον προγραμματισμό.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, στην επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά θα παρουσιάσει την πολιτική της πλατφόρμα και αυτό έχει ενοχλήσει τον Ανδρέα Λοβέρδο που της ζητά να μην οικειοποιείται για ίδιον όφελος το κόμμα, την ιστορία του και το μηχανισμό του.

Ανάλογη άποψη έχει εκφράσει στην Φ. Γεννηματά και ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος όμως δεν είναι τόσο πολωτικός όσο ο Α. Λοβέρδος, κρατά χαμηλότερους τόνους και εμφανίζεται περισσότερο ενωτικός.

Το δυνατό του χαρτί είναι η ηλικία του και το γεγονός ότι δεν βαρύνεται με τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚικού παρελθόντος. Το αδύναμο σημείο του είναι ότι δεν είναι βουλευτής και εάν γίνει αρχηγός του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει άλλος να δίνει τις μάχες στη Βουλή για λογαριασμό του.

Εχει ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό από τη θητεία του ως γραμματέας και το απέδειξε όταν αναμετρήθηκε με την Φ. Γεννηματά για την ηγεσία καταγράφοντας πολύ καλή επίδοση. Πρόθεσή του είναι να συσπειρώσει δυνάμεις της κεντροαριστεράς που σήμερα κρατούν απόσταση από το ΚΙΝΑΛ. Με τον Α. Λοβέρδο θα υπάρξει ανταγωνισμός για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί περισσότερο τη διεύρυνση και με την Φ. Γεννηματά για το ποιος μπορεί να εγγυηθεί περισσότερο την αυτονομία του ΚΙΝΑΛ.

Εναντι και των δύο έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να επαγγελθεί ανανέωση με πιο ρεαλιστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Για ακόμη μία φορά ανέξοδες κυβερνητικές υποσχέσεις για προσλήψεις στην υγεία... (video - φωτο)
Εργατικά Σωματεία Εορδαίας: Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη την Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας
Έγκλημα στα Τέμπη: Υπολείμματα οστών βρέθηκαν στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα – Εξετάζεται η προέλευσή τους
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. «Κυνική η κυβέρνηση στο θέμα της υγείας. Στόχος της η ιδιωτικοποίηση» (video)
Ο καιρός Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 - kozani.tv