pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

«Καμπάνα» χιλιάδων ευρώ στον Ραπτόπουλο και την εκπομπή για τις χυδαιότητες κατά της Μάγδα Φύσσα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Συγκεκριμένα, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έριξε πρόστιμο 20.000 ευρώ, στον Κωστή Ραπτόπουλο που αναπαρήγαγε ψευδή είδηση περί επιδίκασης σε εκείνη

μεγάλου χρηματικού ποσού σαν αποζημίωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τον ίδιο ωστόσο να απολογείται δημόσια και να ανακαλεί τα όσα είχε πει, μετά από λίγες ημέρες. Για εκείνο το επεισόδιο το Europe One τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ για «παραβίαση της συνταγματικής επιταγής περί ποιοτικής στάθμης προγράμματος» και άλλες 20.000 ευρώ για «παραβίαση της υποχρέωσης της ακριβούς και με το απαιτούμενο αίσθημα ευθύνης μετάδοσης των πληροφοριών και των γεγονότων».

Πρόστιμο  40.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τον σταθμό Europe One της Θεσσαλονίκης στην εκπομπή του Κωστή Ραπτόπουλου για το εμετικό παραλήρημά του κατά της Μάγδας Φύσσα, αλλά και τα επιμέρους σεξιστικά και υβριστικά σχόλια κατά πολιτικών προσώπων.

Συγκεκριμένα, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έριξε πρόστιμο 20.000 ευρώ, στον Κωστή Ραπτόπουλο που αναπαρήγαγε ψευδή είδηση περί επιδίκασης σε εκείνη μεγάλου χρηματικού ποσού σαν αποζημίωση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τον ίδιο ωστόσο να απολογείται δημόσια και να ανακαλεί τα όσα είχε πει, μετά από λίγες ημέρες.

Επιπλέον ακούστηκαν και άλλες βωμολοχίες και «φράσεις με σεξουαλικά υπονοούμενα» για τον Παύλο Πολάκη, τον Σάκη Ρουβά, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά και μερίδα τηλεθεατών που έβγαιναν στις γραμμές.

Για εκείνο το επεισόδιο το Europe One τιμωρήθηκε με 20.000 ευρώ για «παραβίαση της συνταγματικής επιταγής περί ποιοτικής στάθμης προγράμματος» και άλλες 20.000 ευρώ για «παραβίαση της υποχρέωσης της ακριβούς και με το απαιτούμενο αίσθημα ευθύνης μετάδοσης των πληροφοριών και των γεγονότων».

6ΥΝ4ΙΜΕ-Ξ58 by Βασίλης Βήττας

ΠΗΓΗ: thepressproject.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Δείτε την ταινία
Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία

Πώς παρουσιάζεται η Ελληνική Eπανάσταση του 1821 στα Τουρκικά σχολικά βιβλία


Η άλλη πλευρά Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφρασ…

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821

Ο Βασίλης Ραφαηλίδης για το 1821


Η γεμάτη αίμα και δυστυχία ανθρώπινη Ιστορία μαρτυράε…

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί

Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: Στους 32.226 οι νεκροί


Έγκλημα χωρίς τέλος στη Γάζα: