pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Να καταργηθεί εδώ και τώρα η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής Όχι στο νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η άθλια υπουργός Παιδείας έκαναν πάλι το «θαύμα όλες». Με την καθιέρωση όλες Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής άφησαν έξω απ’ την τριτοβάθμια εκπαίδευση 27.000 μαθητές, 9.000 μαθητές περισσότερους από πέρσι!

Το γεγονός ότι αυτά γίνονται σε μια χρονιά με υψηλότερες βαθμολογίες δείχνει ότι η προπαγάνδα περί αριστείας είναι συγκάλυψη για όλες σκληρούς ταξικούς φραγμούς.

Η κυβέρνηση όλες ΝΔ ακολουθώντας όλες συνταγές και όλες οδηγίες όλες ΕΕ και του ΟΟΣΑ, αλλά και των βιομηχάνων (ΣΕΒ, ΙΟΒΕ κλπ), πετάει έξω από την τριτοβάθμια εκπαίδευση τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων. Παράλληλα ενισχύει όλες σχολάρχες κάθε είδους. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά όλες πλουτοκρατίας μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πτυχίο πανεπιστημίου με τα λεφτά των γονιών όλες. Οξύνει το φαινόμενο όλες κατηγοριοποίησης των σχολών, καθώς όλες γίνονται απρόσιτες σχολές-ελίτ με κενές θέσεις και όλες, από την περιφέρεια και τα παλιά ΤΕΙ, οδηγούνται στον μαρασμό και το πιθανό λουκέτο. Οξύνεται η αδικία και η λογική αποκλεισμού μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής χτυπάει ακόμα περισσότερο τα μορφωτικά δικαιώματα όλες όλες γενιάς. Ακολουθεί μια  βάρβαρη πολιτική ταξικών φραγμών για να μετατρέψει τη νεολαία σε φτηνό ευέλικτο εργατικό δυναμικό, καύσιμη ύλη για το κεφάλαιο, για τα υπερκέρδη των αφεντικών όλες. Συνδέεται με το γεγονός ότι η ΝΔ κατεβάζει μέσα στο κατακαλόκαιρο ένα νομοσχέδιο διάλυσης όλες δημόσιας εκπαίδευσης που κατηγοριοποιεί τα σχολεία, που βάζει όλες καθηγητές να ψάχνουν …χορηγούς, που επαναφέρει τον επιθεωρητή. Θέλει ένα φτηνό σχολείο όλες παπαγαλίας, όλες υποταγής, όλες αμορφωσιάς και των ταξικών φραγμών, υποταγμένο όλες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και του κεφαλαίου συνολικά. Μακριά από τα μορφωτικά δικαιώματα όλες όλες γενιάς, με τα εργασιακά δικαιώματα στο στόχαστρο.

Το μίσος όλες νεολαίας και του λαού θα όλες πνίξει! Η κατάληξή όλες θα είναι όλες και του άλλου Μητσοτάκη …στα μαύρα κατάστιχα όλες ιστορίας!

Απαιτείται να καταργηθεί εδώ και τώρα η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Αυτό το αίτημα πρέπει να γίνει άμεσα σύνθημα κινητοποίησης για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, για όλο το λαό και το μαζικό κίνημα.

Αγώνας ενάντια στην πολιτική όλες ΝΔ, όλες ΕΕ και του ΟΟΣΑ με στόχους:

  • Απόσυρση του νέου αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου Κεραμέως. Να καταργηθεί το αντιεκπαιδευτικό οπλοστάσιο όλες Κεραμέως, η πανεπιστημιακή αστυνομία και το αυταρχικό πλαίσιο για πανεπιστήμιο και το σχολείο, όλα μέτρα των μνημονίων που ψήφισαν ΝΔ-ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των μορφωτικών και εργασιακών δικαιωμάτων στην εκπαίδευση.   
  • Άμεση κατάργηση όλες Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία σε όλες όλες βαθμίδες όλες, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους του νέους σε όλες όλες βαθμίδες όλες. Κατάργηση των εξεταστικών, οικονομικών και ταξικών φραγμών.
  • Ενιαίο δημόσιο, δωρεάν 12χρονο σχολείο και δίχρονη προσχολική αγωγή που θα χωρά όλη τη γνώση όλα τα παιδιά και όλους όλες εκπαιδευτικούς. Ενιαία Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση για όλους. Ρήξη με τη λογική των «άριστων», εκπαιδευτικών δικτύων.
  • Όχι στην αξιολόγηση εκπαιδευτικών – σχολικών μονάδων. Καμιά κατηγοριοποίηση σχολείων. Καμιά απόλυση.
  • Σύγχρονη γνώση, σφαιρική αντίληψη όλες επιστήμης, όλες φύσης και του ανθρώπινου πολιτισμού, την σύνδεση θεωρίας και πράξης ενάντια στο θρησκευτικό σκοταδισμό, στην λογική «ευέλικτων πακέτων γνώσεων»,  των «εξειδικεύσεων» και όλες «κατάρτισης».
  • Αύξηση του ελεύθερου χρόνου που θυσιάζεται στο κυνήγι των βαθμών και των εξετάσεων, ρυθμοί διεξαγωγής όλες εκπαιδευτικής διαδικασίας με βάση παιδαγωγικά κριτήρια. Όχι στα σχολεία – εξεταστικά κέντρα.
  • Όχι στον αυταρχισμό, όλες αποβολές, όλες μειώσεις διαγωγών, στην αστυνομική αντιμετώπιση των μαθητών και του σχολείου.
  • Μόνιμη δουλειά με δικαιώματα και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για όλους και όλες ανεξάρτητα από την εκπαιδευτική βαθμίδα που έχουν τελειώσει.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Τ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δημοφιλή Νέα

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ποντοκώμη την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 !
LIVE ενημέρωση του top-sport.gr από το «ντέρμπι» Δυτικής Μακεδονίας ανάμεσα σε Εορδαϊκό και  Καστοριά (Photos)
Super Market
Η Παρθένα Τσοκτουρίδου διαβάζει απόσπασμα από το βιβλίο της «Επιστολές μιας αλλόκοτης εποχής» (video)
ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη

ΑΑΔΕ / Ενώπιον κατασχέσεων πάνω από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι – Περίπου 4 εκατ. πολίτες με χρέη


Το οικονομικό αδιέξοδο που βιώνει ένα μεγάλο μέρος της…

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας: Πασχαλινό Εορταστικό Ωράριο 2024


Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, εργαζόμενους και εμπόρ…

Μπρεχτ: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024