pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης δύο μήνες μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, μετά από ισάριθμες

καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή. «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…», ήταν η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον γιο του. 

Μετά την απόφαση ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και την Τετάρτη αναμένει να μάθει σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί με πιθανότερο να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα.

Οι τρεις υποθέσεις

Σημειώνεται, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφό του στο θέατρο. Η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι ενώ είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους, άρχισε να της μιλάει άσχημα και να της κάνει χειρονομίες. Εκείνη αρχικά του ξέφυγε, έτρεξε στο διάδρομο και τότε ο ηθοποιός καταγγέλλεται πως την έπιασε από το λαιμό και την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις. 

Στην υπόθεση του 2010, η νεαρή τότε ηθοποιός φέρεται να τον είχε επισκεφθεί στο θέατρο καθώς της είχε αναφέρει ότι έψαχνε αντικαταστάτρια για ηθοποιό που συμμετείχε στην παράσταση. Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει στις δικαστικές αρχές, ο ηθοποιός φέρεται να την οδήγησε στο καμαρίνι του, όπου αποπειράθηκε -κατά τα καταγγελλόμενα- να την βιάσει, ενώ την απείλησε ότι θα της καταστρέψει την καριέρα.

Η τρίτη υπόθεση για την οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του αφορά σε απόπειρα βιασμού η οποία φέρεται να τελέστηκε τον Αύγουστο του 2014 όταν ο ηθοποιός είχε συναντήσει το θύμα επίσης για επαγγελματικούς λόγους. Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να την γυρίσει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό, όπου σύμφωνα με όσα περιέγραψε η γυναίκα της επιτέθηκε και επιχείρησε να την βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε την πέταξε από το αυτοκίνητο βρίζοντάς την και την εγκατέλειψε στο δρόμο. 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ο καιρός Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαρτίου στη Δ. Μακεδονία & σε 6 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
Νίκος Βουνοτρυπίδης: «Άλωση» της περιοχής μας από την «πράσινη ανάπτυξη»
Επίσημο: Την Κυριακή 14 Απριλίου ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό στο ΔΑΚ Κοζάνης - Όλες οι λεπτομέρειες
ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο

ΚΚΕ Τ.Ε. Καστοριάς - Βοΐου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Νίκο Χιόνο


Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς - Βοϊου εκφράζει τα συλλυ…

Νήματα της Άνοιξης του  Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την Εύη Γεροκώστα
Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες

Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες


Δελφίνια Πτολεμαΐδας: 13οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες.

Π. Κουκουλόπουλος: «Η Κυβέρνηση κρίνεται αμείλικτα για τα πεπραγμένα της, με κορυφαία τη συγκάλυψη των Τεμπών»