pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σάλος με ιστοσελίδα και Μπογδάνο μετά τη δημοσίευση ονομάτων νηπίων - Τη διαγραφή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Σε μια αδιανόητη κίνηση προχώρησε η ιστοσελίδα meaculpa.gr, η οποία συνδέεται με τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η ιστοσελίδα δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου των Αθηνών, παρουσιάζοντας τον κατάλογο ως "σοκαριστικό", επειδή κάποιοι ανάμεσα στους μαθητές έχουν ονόματα που μοιάζουν ξένα.

Ως πηγή για τη λίστα, αναφέρει ότι "κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".

Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι από τις "ελάχιστες εξαιρέσεις" βουλευτών που ασχολείται με το ζήτημα.

Λίγη ώρα αργότερα και με φόντο τις έντονες αντιδράσεις, το meaculpa κατέβασε τον κατάλογο καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτηση του έγινε λάθος… εκ παραδρομής!


Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο twitter αναφέρει:

«Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό».


Το δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου, που χαρακτήρισε ναζιστική τη νοοτροπία της ιστοσελίδας.


Στην ανάρτηση έσπευσε να απαντήσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος υποστήριξε ότι τα ονόματα των παιδιών δεν δημοσιεύθηκαν από το Mea Culpa και απείλησε με αγωγή τον δημοσιογράφο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως την ανάρτηση – συγγνώμη του μέσου ωστόσο υπάρχει η παραδοχή ότι ο κατάλογος πράγματι δημοσιεύτηκε.


Διαγραφή Μπογδάνου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για το δημοσιεύμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για φρικιαστική ενέργεια και φασιστικές πρακτικές, ενώ καταγγέλει ως μοναδικό υπεύθυνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που όπως αναφέρει «έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος».

Η ανακοίνωση

«Εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας.

Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.

Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει».

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Αγωνιστική υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα Παρασκευή 19 Απρίλη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας από Εργατικά Σωματεία της Εορδαίας (φωτογραφίες - video)
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου