pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: «Άμεση στελέχωση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ψυχιατρικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης»

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Με τα λύπης μας το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε πως η μοναδική ψυχιατρική κλινική της Περιφέρειας μας υπολειτουργεί σε σημείο εγκατάλειψης.

Όπως έχουμε ενημερωθεί και από τον Διοικητή κ. Γκανάτσιο αλλά και από τον Δ/ντη της κλινικής κ. Βασιλάκο υπάρχει υποστελέχωση, με αποτέλεσμα να μην παρέχονται σωστές υπηρεσίες υγείας σε μια ομάδα ανθρώπων η οποία στις μέρες μας αυξάνεται κάθετα και σύμφωνα με τα στατιστικά 1 στους 3 ασθενείς με λοίμωξη Covid/19 θα εμφανίσουν κάποια ψυχική ή νευρολογική διαταραχή και εκτός βέβαια από τον ήδη γενικό πληθυσμό και όσων άλλων πάσχουν από κάποια υποκείμενη ψυχική διαταραχή.

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αγωνίζεται και στέκεται δίπλα σε όλους αυτούς είτε ασθενείς είτε υπαλληλικό προσωπικό ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν την κλινική στελεχωμένη παρέχοντας όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και συνθήκες διαβίωσης των ασθενών.

Θεωρούμε άμεση και αναγκαία την στελέχωση της καθώς δεν είναι εφικτό και ανθρώπινο να εξυπηρετούνται 13 Δήμοι της Περιφέρειας μας από ελάχιστο αν όχι μηδαμινό υπαλληλικό προσωπικό προσπαθώντας επιπροσθέτως να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid/19 αλλά και την σωστή διάγνωση. Είναι αδιανόητο απλά περιστατικά να διακομίζονται σε μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας μας και εκτός Περιφέρειας μας για διανυκτέρευση και κάνοντας χρήση ακόμη και οχημάτων του ΕΚΑΒ που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν άλλα περιστατικά.

Κλείνοντας πρέπει να βρεθεί άμεση λύση σε ένα τόσο μείζον θέμα ώστε επιτέλους να λειτουργήσει ορθά και όσο το δυνατόν με λιγότερα προβλήματα η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δάφας Ευάγγελος

ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σκόρδα Κωνσταντίνα

Δημοφιλή Νέα

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv

Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων I ptolemaida.tv


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Νατάσα Κεφαλοπούλου:
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου