pantelidisGIF834pix

artinhouse2

kde834p

Καταγραφές οθόνης26 001

Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ: Τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο επίκεντρο συνάντησης

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης

, που έγινε την Παρασκευή 26 Νοέμβρη, ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της Ένωσης ανέδειξαν και παρουσίασαν την έλλειψη του δυναμικού που υπάρχει στην περιοχή, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στη στελέχωση των μονάδων, την απλήρωτη υπηρεσία των υπερωριών, τα νυχτερινά. Ακόμα τονίστηκε ότι αναδεικνύουν το ζήτημα ότι δεν έχουν πληρωθεί τις περιπολίες του καλοκαιριού σε σχέση με την πυρασφάλεια. Ταυτόχρονα αναδείχτηκε η δράση της Ένωσης το προηγούμενο διάστημα.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ έγινε γνωστό ότι, όπως το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα, το ΚΚΕ θα αναδείξει αυτά τα προβλήματα και θα σταθεί δίπλα στις διεκδικήσεις τους.

Επίσης αναπτύχθηκαν από την πλευρά της αντιπροσωπείας του Κόμματος οι θέσεις και διεκδικήσεις που προτάσσει το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ενώ έγινε αναφορά στις γεωπολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στην περιοχή και στις θέσεις του ΚΚΕ γύρω από τη συμφωνία της Ελλάδας με τη Γαλλία και την ελληνοαμερικανική συμφωνία οι οποίες είναι επικίνδυνες για τον λαό μας.

Ακόμα, αναδείχθηκε η προσπάθεια που κάνει το Κόμμα αυτό το διάστημα μέσα από διάφορες δράσεις με το Κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση του λαού με το ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας αποτελούνταν από τον Θέοδωρο Γουλή, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Γιάννη Κανάτσιο και Κώστα Χατζηδαμιανό, μέλη του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Από την Ένωση Στρατιωτικών συμμετείχαν ο Χρήστος Μαρινέλης, πρόεδρος της Ένωσης και της ΠΟΕΣ, ο Γεώργιος Σταυροθεόδωρος, αντιπρόεδρος της Ένωσης και ο Σωτήριος Σαράντης, αναπληρωτής γραμματέας της Ένωσης.

29/11/2021

Ό το Γραφείο Τύπου

 της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Δημοφιλή Νέα

«ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: Θεατρική παράσταση, Ντίνος Χριστιανόπουλος
Οι 10 φωτογραφίες του top-sport.gr που ξεχώρισαν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Εορδαϊκό και Βελβεντό (Photos)
Σαν σήμερα 16 Απριλίου

Σαν σήμερα 16 Απριλίου


Μια ματιά στην ιστορία του τόπου και του κόσμου. Γεγονό…

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων  | Τετάρτη 17 Απριλίου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | Τετάρτη 17 Απριλίου


Διαβάστε τα σημερινά Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Πτολεμαΐδα η θεατρική παράσταση - Ντίνος Χριστιανόπουλος
Γ.Ν. Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»: 2ο μάθημα του 3ου κύκλου μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων-Διαλέξεων με θέμα
Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 17 Απριλίου
Το ptolemaida.tv συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ της ΕΣΗΕΑ μέχρι τις 5 το πρωί της Τετάρτης